Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
A bátyád és a te gyereked:DD Na jól van, értjük ám:t
Amúgy az van, hogy úgy néz ki összejöhet a dolog, az 1ik ember elvitte ma a verdát, de megígérte, hogy vissza is adja ma a másiknak, aki menne feléd. szal ha már tudok pontos infót, akkor kereslek. Küldjél valami elérhetőséget.:P -
Starsky72
addikt
a ''haveros megoldás'' sem 100%, mert 2 ember akar 1 autóval két irányba menni, szal ha a másik lesz az erősebb és ő viszi a kocsit, akkor a haverom nem tud feléd menni, de mondom ez csüt vagy pénteken kiderül. A bátyádra azért gondoltam, mert neki pikk-pakk oda tudom adni és akkor ő elintézheti az elküldését, ő már úgyis tudja a címedet, meg én nem nagyon szerete sehol sorban állni, szal ha nem muszáj, nem mennék postára, de végülis túlélem, ha sor kerül rá.:D
-
Starsky72
addikt
oké, kérdezd meg, de amúgy ha minden igaz, akkor szombaton NYH-án keresztül megy egy haverom és ő elméletileg le tudná vinni, de akkor nagyon pontosan meg kell dumálni, hogy hol és mikor, mert siet tovább az ember. De biztosabb ha én átadom a bátyád kezébe, de gondold át neked melyik a jobb. Pontosan majd csak csüt vagy pénteken tudom, hogy megy-e arra. Az ár 5K, ha neked is jó. A TTC-D5TB/CU35 2800rpm-en max 32dB, a Vantec pedig 5600 max 38, de nálam stabilan 4200-ön megy.
-
Starsky72
addikt
Ellenvetés? Dehogy van ellenvetés, legjobb hűtő, legkirályabb, ilyen kell neked, hidd el:DD:DD
Na amúgy a viccet félretéve, télleg nem azért adom el, mert nem hűt csak ki akarok próbálni még két másikat is: a TT Silent Boost-ot és a Zalman 7000-est és amelyik a legjobb olyat tartok meg. 1ébként 2.3ghz, 1.7V, egyéb szellőzés mellőzve, délifekvésű 6.emeleti lakás, max terhelés 55 fok. De nem árulok zsákbamacskát, ezért is mondtam, hogy kipróbálhatod, illetve megnézheted az említett körülmények között működni és leellenőrizni, hogy mit produkál.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest