- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
A bátyád és a te gyereked:DD Na jól van, értjük ám:t
Amúgy az van, hogy úgy néz ki összejöhet a dolog, az 1ik ember elvitte ma a verdát, de megígérte, hogy vissza is adja ma a másiknak, aki menne feléd. szal ha már tudok pontos infót, akkor kereslek. Küldjél valami elérhetőséget.:P -
Starsky72
addikt
a ''haveros megoldás'' sem 100%, mert 2 ember akar 1 autóval két irányba menni, szal ha a másik lesz az erősebb és ő viszi a kocsit, akkor a haverom nem tud feléd menni, de mondom ez csüt vagy pénteken kiderül. A bátyádra azért gondoltam, mert neki pikk-pakk oda tudom adni és akkor ő elintézheti az elküldését, ő már úgyis tudja a címedet, meg én nem nagyon szerete sehol sorban állni, szal ha nem muszáj, nem mennék postára, de végülis túlélem, ha sor kerül rá.:D
-
Starsky72
addikt
oké, kérdezd meg, de amúgy ha minden igaz, akkor szombaton NYH-án keresztül megy egy haverom és ő elméletileg le tudná vinni, de akkor nagyon pontosan meg kell dumálni, hogy hol és mikor, mert siet tovább az ember. De biztosabb ha én átadom a bátyád kezébe, de gondold át neked melyik a jobb. Pontosan majd csak csüt vagy pénteken tudom, hogy megy-e arra. Az ár 5K, ha neked is jó. A TTC-D5TB/CU35 2800rpm-en max 32dB, a Vantec pedig 5600 max 38, de nálam stabilan 4200-ön megy.
-
Starsky72
addikt
Ellenvetés? Dehogy van ellenvetés, legjobb hűtő, legkirályabb, ilyen kell neked, hidd el:DD:DD
Na amúgy a viccet félretéve, télleg nem azért adom el, mert nem hűt csak ki akarok próbálni még két másikat is: a TT Silent Boost-ot és a Zalman 7000-est és amelyik a legjobb olyat tartok meg. 1ébként 2.3ghz, 1.7V, egyéb szellőzés mellőzve, délifekvésű 6.emeleti lakás, max terhelés 55 fok. De nem árulok zsákbamacskát, ezért is mondtam, hogy kipróbálhatod, illetve megnézheted az említett körülmények között működni és leellenőrizni, hogy mit produkál.
Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- ASUS TUF Gaming GT301 АRGB + 3 venti
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged