- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Magisk
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem
és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Filmvilág
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem
és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor