Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• matyiGo

aktív tag

válasz (Bundás) #404 üzenetére

:) hát, vacakolgattam most egy kicsit a biosba, már amenniyre mertem ;) és valahogy sikerült beállítanom hogy 11*100 legyen az alapórajel, azaz 1100MHz ami azt illeti ez elég kiábrándító teljesítmény, de most így nincs kékhalál, vagyis bármit csinálhatok éppencsak nem sieti el a dolgokat. Csak nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet állíthatóvá tenni, ilyen alap dolgokat ad ki: optimal, agressziv, turbo... nem tudom hogy lehet azt beállítani hogy ezeket az értékeket precizen tudjam állítgatni ne csak ilyen -optimal -turbo...stb-k közül válogathassak. egyébként egy bazinagy rézhűtő van a procin egy bazinagy, de annál csöndesebb ventillátoral valami glacialtech a márkája, azzal tuti nincs baj. a tápom egy chiftech 360W-s HPC-202 , és van 2-512es kingstone ramom, a pontos adatokat nem tudom. a VGA-m meg egy aopen6600gt ddr3. hát ez a konfigom. Szerintem a fő probléma ott van hogy nem nagyon értek a bioshoz. a CMOS clear meg nem tudom mit jelent, ha arra gondolsz hogy mindent vissza állítani default-ra akkor azzal már megpróbálkoztam párszor :U

Új hozzászólás Aktív témák