Hirdetés
-
Mobilarena
Le Mans-i 24 órás verseny, Franciaország, Circuit de la Sarthe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nagyon úgy fest, megpróbálták és majdnem össze is jött.
De ugyanígy nem vártuk az lambo leállást a ferrari előtt. Én amit sajnálok ami emiatt az a podium a másik astonmartinnak. Az a 10s bünti pittardnak gyors/olcsó megúszása volt a lambós lefulladásért.
Volt ceremónia legalább lehetett látni az örömöt 2 helyért a ferrarinak, kb mindegy ha 4dikek is de astonnak sokat hozott volna még egy 3dik hely. Sebaj örülök az ajándék első helyért az sem kutya dolog."Nem olyan izgalmas ott a verseny, mint korábban":
Ez így nekem nem tűnt ki, mondjuk nem jártam utána pontosan mit és hogy variáltak, az sokat emlegették hogy új felület van sok helyen, sokat gyorsult is a pálya na ez feltűnt már qualiknál is.
Ami nagyon szemet szúrt most hogy jutott pénz kamerákra is nem csak a pályára, már a névkiíratós "arc/autó"felismerés is bejátszott, látványosan laggolva de ilyen szép képen már jól nézett ki ez is, persze esőben és sötétben még használhatatlan, volt drónos felvétel pár.
Slowmo cam a uccsó sikánnál amit most trófea osztás közben mutogatták leginkább(sajnos).Azt kell mondjam a valaha volt legszebb képű streamet láthatuk(onboardok még mindig nem a legszebbek ezen a téren van hova fejlődni) most, kb minden órában sikerült valamit látnom ami szép volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest