Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enton

addikt

válasz Ciccuka #1022 üzenetére

Nagyon úgy fest, megpróbálták és majdnem össze is jött.
    De ugyanígy nem vártuk az lambo leállást a ferrari előtt. Én amit sajnálok ami emiatt az a podium a másik astonmartinnak. Az a 10s bünti pittardnak gyors/olcsó megúszása volt a lambós lefulladásért.
    Volt ceremónia legalább lehetett látni az örömöt 2 helyért a ferrarinak, kb mindegy ha 4dikek is de astonnak sokat hozott volna még egy 3dik hely. Sebaj örülök az ajándék első helyért az sem kutya dolog.

"Nem olyan izgalmas ott a verseny, mint korábban":

Ez így nekem nem tűnt ki, mondjuk nem jártam utána pontosan mit és hogy variáltak, az sokat emlegették hogy új felület van sok helyen, sokat gyorsult is a pálya na ez feltűnt már qualiknál is.

Ami nagyon szemet szúrt most hogy jutott pénz kamerákra is nem csak a pályára, már a névkiíratós "arc/autó"felismerés is bejátszott, látványosan laggolva de ilyen szép képen már jól nézett ki ez is, persze esőben és sötétben még használhatatlan, volt drónos felvétel pár.
    Slowmo cam a uccsó sikánnál amit most trófea osztás közben mutogatták leginkább(sajnos).

Azt kell mondjam a valaha volt legszebb képű streamet láthatuk(onboardok még mindig nem a legszebbek ezen a téren van hova fejlődni) most, kb minden órában sikerült valamit látnom ami szép volt.

Új hozzászólás Aktív témák