- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Szerintem az NF7 nincs túlhűtve, a dög NF7-ek mindíg a déli híddal szállnak el, innen a nagy elővigyázatosság, ja és ez S-es verzio, nem sima NF7, szóval van rajta sata is.......
egy émény volt begyűjtenem olyan szempontból ezt a lapot, ami bírja is a 220MHz-et stabilan a ramok irányába is!....
Azt hiszem reális árat gondolok érte, minden cuccával én 8K-ra tartom a lapot, innentől a proci nekem nem áll meg 9K-ba, akárhogy számolgatom.......
Mégis csak echte Barton, ha még a kereskedelmi készletek kielégítése miatt vissza is számozta az amd!a bekapcsolt másodszintű cache pedig hibátlan, különben a prime beledöglene, a memtesztnél meg tisztán látszik, L2 512KB....
annyi hiánya van a kis cuccnak hogy soha sem ismert processzorneveket ír indulásnál a rendszer hanem az aktuális MHZ-et, és hogy Athlon tm XP....
Nem égetően fontos azonnal eladnom, aki szereti a tuningolt cuccokat, az ugyis meglátja benne a lehetőséget.....
A Zalman 7000ALCU meg kicsit át van alakítva, ugyanis a lefogató kengyel egyik végén rövídítve lett egy furatnyit, ugyanis az NF7 kondijai miatt eredetileg nem kompatibilis rá....
Szóval csak egyben eladó!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Együtt szeretném eladni a 3 összeszokott cuccot, alakul az ár, de a lapért és prociért kicsit többet gondoltam ha elviekben leszámolom az alcu árát, akkor is többet ér szerintem, de majd meglátjuk.......
az alaplapon két Titán rézcooler van, tehát nem egy zajongó északi hídas cuccról van szó, csendes hűtéssel még ilyen tuning mellett is, ráadásul alaplap délí hídja is hűtve van! -
Dryman
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest