- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
hegedus001 #30 üzenetére
Meglátjuk, én most chromebook-al élek, nagyon szeretem(windows kizárt dolog, megutáltam mostanra), de azért kompromisszumos, az M1 óta szemezgetek a macbookokkal is, de igazából amire én használom majdnem felesleges pénzkidobás, pár tőzsdés alkalmazás jó lenne, de igazából chrome-ból is jól működnek
Meg pixel nézegettem mellé, egyébként 8 éve huawei-es vagyok; és hibátlan készülékek, de már kezdem elavultnak érezni a p30-at, a garmin órámmal nlhány funkció nem műödik vele, az újabbak meg felejtősek, tudjuk miért.
Szóval úgy alapvetően nekem a google "ökoszitéma" is majdnem jó lenne, de hiányzik egy pici hozzá. -
hegedus001
aktív tag
válasz
Cannabis7 #29 üzenetére
Engem mostanság halálra idegesít az IOS, lehet elmúlt a rózsaszín köd, de a 16-os főverzión eddig soha nem látott mennyiségű Bugom volt. De a baráti körben is akadt bőven, mondjuk most már eltúnt a legutóbbi javítás óta. (vagy legalábbi nem jelentkezett) de amúgy nem rossz ez, főleg ha van esetleg cége ájfón is, meg ájped és mekkbúúúk
akkor tényleg jó az ökoszisztéma, egy macbookra be kellene nevezni még, valami kis netezős semmire, nem kell az erő
-
Cannabis7
senior tag
válasz
hegedus001 #27 üzenetére
nah most rendeltem meg, ennek a hsz-nak a hatására
igaz már egy ideje vívódok rajta, nem csípem annyira az iphone-kat, de amióta egyszer megtapiztam, meg láttam pár embernél, azóta ilyen kis telefonra vágyok, úgyhogy hátha megszeretem az ios-t -
lomposfarkas
tag
"a középső modul monokróm és infravörös tartományban is lát"
A monokróm tartományba hogyan lát bele? -
hegedus001
aktív tag
válasz
chakram6706 #12 üzenetére
nekem rohadt nagy a kezem, de az iphone 13 mini felett használni bármit, is fáj.
-
minilego
senior tag
Sok foldmero hasznal ilyet kontrollernek
-
strogov
senior tag
Nyáron a saját telefonom se szívesen viszem magammal pedig az nem ekkora böszme. Túrára berakok egy akkut, és arról mindenki tölthet ... a telefon úgyse fogyaszt semmit, mert alig veszem elő. Nem FB-zni megyek az erdőbe.
"Többnapos túrára járók, hegymászók, kutatók, nomádok"
Aki tényleg kiszakad a civilizációból annak a hagyományos okosmobil értelmetlen. Képzeld el a szitut ahogy ezt előkapja -50 fokban, egy hóvihar közepén és megpróbálja használni. Pont egy okostelefon hiányzik oda.
Aki meg békésebb helyre jár annak ott az akkupakk. -
törölt tag
A célközönséget én sem értem ki lehet. Fizikai meló közben zavaró a méret és a súly a gatyában. Ha meg kinn áll a terepjáróban, akkor ott tölteni is lehet. Valaki három napot fág vág az erdőben de egyaltalan nincs akksi amiről tölthetné.
Másnak ez minek, aki irodai melót végez? Ha én kitenném az asztalra egy tár…..
-
TCSZ
senior tag
Igen. Sajnos ezeknek a softwarees support a gyengéjük. Én is ez miatt kerülőm ezeket a márkákat.
Pedig jó lenne nekem is egy ilyen teló. Nem kéne minden nap a töltéssel foglalkozni.Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
válasz
moleculez #17 üzenetére
Ott javarészt már vonalkód olvasós eszközök vannak, céleszközök, nem pedig ilyen tákolt Dzsudzsik.
Nekik ott a Honeywell / Moto ( ha még kínál adatgyűjtőt) / Zebra
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Azért az árazás láttán szerintem mindenki mondott volna egy köszi, lapozzunk.
HUF 363,326.75 Aliexpressen, ami ugye irreális.
A Doogee oldalán előrendeléssel 560 dollár, ebből lecsúszik egy kupon 100$. (VMAX)Tehát mostani árfolyamon, sarcok nélkül: nettó 166 ezer kb.
Az Aliexpressen szerintem valami durva gyógyszerre ittak..
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
ncc1701
veterán
Tetszik, kéne, de a gyártóval nem vagyok kibékülve, amúgy megvenném simán.
-
Kasya
nagyúr
Ugyanez a feltegla alak és vastagsag. Nagyon hasonlo kamera elrendezes. Ha nem is pont ez, de az biztos hogy elso ranezesre, marka ismerete nelkul vakon azt mondanam, hogy ugyanezt lattam. De lehet van más is, ami nagyon hajaz rá, szoval a tevedes lehetoseget fenntartom.
-
Tibee86
nagyúr
Egy 20000mah-s powerbankot a telefonom hátlapjához ragasztok és ugyanott vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
chakram6706
csendes tag
Ulefone armor 13 tulajként írom, van előnye egy óriási akkunak. Ráadásul nem kell félteni minket, hogy nem eltenni, mert farmer zsebben is elfér. Amúgy pedig nagykezű embereknek nem okoz gondot cipelni, használni! Én tudom!
Ha jó a napod, élvezd!
-
Biztos ilyet? Mert ezt még nem is nagyon forgalmazzák.
-
Cannabis7
senior tag
igne, én is ezt akartam írni, akkor már inkább egy iphone 13 mini, meg egy 20.000-es powerbank, a kettő együtt vszleg kisebb, könyebb és még tovább is fogja bírni delejjel, arról nem is beszélve h kb mindenben jobb az iphone 13 mint ez.
Nem vagyok apple fan, de minden bizonnyal jelenleg az a legkevesebbet fogyasztó okostelefon a piacon, és tudasban is jó
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
Többnapos túrára járók, hegymászók, kutatók, nomádok... Bárki aki nem feltétlen kerül napi rendszerességgel áram közelébe.
Nekem logikusabbnak tűnik egy bármilyen telefon + egy bármilyen akkupakk (mivel akkor nem kötelező mindig hordani mindkettőt), de aki megveszi biztos tudja miért teszi."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Somatom
veterán
Vajon milyen autós tartó képes megtartani? Már ha nem szakad be a szélvédő.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Nemeth-R
csendes tag
Biztosan több Android főverziót is meg fog kapni, illetve évekig jönnek majd a biztonsági foltok.
-
judas13
addikt
Célközönség vajon ki lehet?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
SkyLine3000
addikt
Az oké, hogy 22000mAh. De qrva nagy és nehéz. Nem nagy kunszt így elérni hosszú üzemidőt. Majd akkor térjünk vissza, amikor nem féltégla fog elmenni egy töltéssel 1-2 hetet, hanem egy viszonylag átlag teló.
Ezt hunálni, cipelni nem 1xű.
Ez inkább egy powerbank, amivel vész esetén lehet telefonálni, vagy fényképezni.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Lattam ilyet tegnap Agromashon egy embernel. Eleg vicces volt, mikor elovette fotozni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehezék, telefon vagy akkubank Androiddal?
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- PlayStation 4
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest