22000 mAh-s szörnyeteg landolt szerkesztőségünkben

Nehezék, telefon vagy akkubank Androiddal?

Levelem érkezett, szíveskedjek befáradni és átvenni – írja SMS-ben a Posta, és szerintem örül neki a postaláda, hogy a fenti, fél cipős doboznyi pakkot nem próbálták a résen átpasszírozni. Kicsit más telefon figyelt ugyanis elő a „levélből”, mint a FedEx borítékból, ami a Nokia 8110-et rejtette a Mátrixban, az ugyanis inkább iPhone Mini méretű volt, míg a Doogee V Max téglának képzeli magát.

[+]

Össze is dobtunk egy röpke kicsomagoló videót, de azért érdemes gyorsan összefoglalni írásban is a lényeget: holmi fapados felhozatal helyett fürge Dimensity 1080 5G chip hajtja meg a 6,58"-es és 120 Hz-es FHD panelt, és ha a külső nem árulkodna, hozzátesszük mi: megvan az IP68/69K és a MIL-STD-810H védelem. A 12/256 GB-os konfigurációjú óriás 108 + 20 + 16 megapixeles kamerahármast kínál a Vertu dizájnú hátlapon.

Itt is van érdekesség: a középső modul monokróm és infravörös tartományban is lát, így két hagyományos LED mellett két IR villanót is találni errefelé. A Doogee február közepén kezdi a V Maxot kézbesíteni ezen a linken megrendelve (remélhetőleg nem levélként feladva), és addig várhatóan megválaszoljuk tesztileg, hogy ez most egy telefon 22000 mAh-s teleppel, vagy akkubank, amibe véletlenül Android költözött?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés