- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Gondoltam ingyé behúzom steam-en, de pontosan ugyan az van, mint évekkel ezelött. Csak felbacom magam a játékon..
-
kilua
senior tag
Az sem rossz.
Én meg pont ellenkező előjellel csinálom: csináltam egy virtuális win98at 86boxban (ami egy alacsony szinten emulál retro pc herdvert általában pentium 166 és voodoo 2) és sok játékot inkább úgy tolok ahogy amilyen hardverre eredetileg készült. Bár nem tudom megmagyarázni miért jobb ... A doomot meg inkább source portként (4k 120fps) szeretem de mikor hogy.
-
Vistaboy
veterán
Egy kis pontosításként érdemes megemlíteni, hogy a Half-Life 2 20. évfordulója alkalmából érkezett egy jelentős frissítés, vagyis aki már kijátszotta, annak is érdemes újra letöltenie. Akinek pedig még nem volt meg, egyből a frissített kiadást kapja, szóval érdemes újra elővenni. És az RTX Mod, ami készül, szintén nagyon jónak tűnik. Én tuti végigviszem újra, ha kiadják. Bár legjobb az lenne, ha mindkét részt áttennék RTX-re.
-
Hmm. Valami készül az Update és a Remastered Collection készítőjénél.
-
Chapel
addikt
válasz
Eversmann #17 üzenetére
125e ft volt anno a vadi új full kit Quest 2
És vagy jó pár igen jó game van csak mint mindenhol keresgélni kell, plusz a filmezés,aa mozivászon élménnyal és a natgeos stb 360 fokos videók...van tartalom én végig követtem a rifttől, hidd el. Illetve a Climb féle CryEngines gamek ahol 30 perc után (mert szorítod a kezed akkor ha nem kéne) másnap kellemes izomlázat ad
Kinek mi, de nem 540€ (használtan még most is 300 egy patika én szinte 0-ásan szálltam ki és 1,5 évig toltam) és teljesen más világ. Valami amit egy "sima" game soha nem tud megadni ha erre fogékony az ember. -
Fitzgerald
veterán
Én 2016-ban játszottam végig utoljára a két epizóddal együtt, de legalább akkorát ütött, mint anno megjelenéskor. Ha az RTX felújítás tényleg ingyenes lesz, lehet nekiesek még 1x.
Az az év amúgy nagyon erős volt atmoszferikus sztori orientált játékokban; A HL2 mellett volt még Thief: Deadly Shadows, Vampire: Bloodlines, MGS3, Halo 2, San Andreas...kemény hogy már 20 éve volt. -
freeapro
senior tag
Letöltöttem, A HL2 még mindig jó
-
LackoMester
addikt
Júj, de imádtam, csatlakozom a fentiekhez, szinkronosan lehet, h. még1x végigztolom.
-
rubkrisztian
csendes tag
A magyar szinkron miatt lehet hogy újra előveszem majd
-
Chapel
addikt
Még premier napon vettem és még 1-2 héten belül ki is toltam, lehet én emlékszem rosszul, de nekem rémlett valami célzás. Lehet én tévedek, de lényegében csak annyit akaram hogy amolyan mostohagyerekként van kezelve a sorozatban a VR miatt pedig nem ördögtöl való...és állat. Szvsz.
-
Chapel
addikt
válasz
Fitzgerald #12 üzenetére
Már nem érdekes a kérdésem, megkaptam a választ; a sima most felújjított a nyerő.
Btw: Az Alyx-ot csak azért nem számolja senki mert VR? Full on HL game folytatása az elsőnek és előzménye a másodiknak. Mi a gond vele? Nagy VR-os voltam leadtam,de tervben van és biztos újratolom, VR-ban Top3 valaha gameben van -
Fitzgerald
veterán
Röviden: túl sok idő telt már el a második rész illetve az utolsó epizód óta. Azóta felnőtt egy generáció. Az O.G. Half-Life játékokat készítő talent már nincs a Valve-nél.
Csillagászati méretű elvárásokat kéne megugrania egy harmadik résznek, ami még akkor is nehéz feladat lenne, ha meglenne az eredeti csapat. A fa nagy, a fejsze kicsi.
A Steam meg közben óriási biznisz lett, nem is hiszem hogy komolyabban izgatná őket a dolog. -
D.Va
őstag
Akárták ők tolni a franchise-t még filmet is akart a Valve, forgatókönyv is volt meg több filmstúdióval tárgyaltak, de egyikkel sem voltak elégedettek és úgy voltak vele hogy nem hagyják hogy hanyag munkával lehúzzák a játékot a sárgaföldig. Maga Gaben mondta hogy ha egyszer film lesz a Half-Life-ból, azt maga a Valve fogja elkészíteni...
Anno a játékot is tolni akarták, ezért találták az epizódikus rendszert, csak ők az epizódokat pár havonta max fél évente akarták (szinte pályánként kiadni), fokozatosan fentartva az érdeklődést (és a pénzbeszedést...)
Csak rájöttek hogy egy egy epizód nincs meg pár hónap alatt így nem éri meg folytatni.
(Az már sajnálatos hogy még a befejező EP3-ra sem voltak már képesek már kiadni...)
De volt elég pénzük a Steamből, meg gondolom kicsit beleuntak a HL-be és jött a Left 4 Dead, Portal ami friss és új dolog volt... -
Chapel
addikt
...15+ év után újra tolom épp, de már 80% körül vagyok.Remek. Aztán láttam hogy volt a 2015-ös update ami elve szebb, jobb stb....erre most kijön ez. F******ck
Akkor melyikkel folytassam? Gondolom ez szebb mint az Half-Life 2 Update (2015)? -
Teebor9
tag
-
Skynet258
veterán
Igazából beraktam egy random játéksorozatot amit fejőstehénnek használnak, amire a Half Life is alkalmas lenne, tehát pénzügyi szempontból megérné elkészíteni - igazából ennyiben ki is merült a hasonlat.
heavygrip: na neked átjött, igen pont így gondoltam.
Valszeg azóta már ez is így el elcsépelt szar lenne persze, de én sem értem miért hagyták ki azóta is ezt a ziccert.
Plazmacucci: na jó de azért nem csinálunk jó játéksorozatot valamiből, hogy ne legyen ócska elnagyolt tucatfos... hát ehhez azért kell egy meta gondolkodás azt biztos.
-
ScomComputer
veterán
Tökéletesen müxik a magyar szinkronnal....
...
DE mondok jobbat jön a HL-Alyx szinron is....tessék : [link] -
heavygrip
senior tag
+1
Rengetegen játszották a játékot, rengetegen várták az episode 3 at és ekkora siker, pénz bevétel mellett sem tudták vagy nem is akarták megcsinálni...érthetetlen az egész...Azóta már ki tudja lehet a 6. vagy 7. résznél tartana a sorozat.
Én azóta sem játszottam vele, ha megjelenne a 3. rész lehet ki tolnám mindet.
-
Montanaxy
aktív tag
Steam műhely nagyon király dolog, full kampányokat lehet belőle szedni.
-
-
Plata
félisten
Vicces hogy az assasins creed-hez hasonlítod,bár a half life első rész doboza még meg van a másodikat elkevertem rég,de igazából egyszer nekem elég volt a játék.Bár azt hiszem steamen is megvan,csak sosem toltam ott.
Az assasins creedekkel ellentétben ezt végigvittem,de nem igazán szerettem,viszont bár sok assasins creed megvan még egyiket sem tudtam befejezni,mindig megunom őket és felhúz az idióta gombkiosztása. -
Skynet258
veterán
Én csak azt nem értem, hogy mindenki szereti ezt az IP-t, készítők is, játékosok is... akkor miért nem tolják ezerrel a szekerét?
Tök jó kis sorozat lenne, jó a világ, az alapsztori, lehetne ezt tolni orrvérzésig, mint egy Assassins Creed-et.
-
❤️
Micsoda videókat rakott mi a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest