- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Röviden: túl sok idő telt már el a második rész illetve az utolsó epizód óta. Azóta felnőtt egy generáció. Az O.G. Half-Life játékokat készítő talent már nincs a Valve-nél.
Csillagászati méretű elvárásokat kéne megugrania egy harmadik résznek, ami még akkor is nehéz feladat lenne, ha meglenne az eredeti csapat. A fa nagy, a fejsze kicsi.
A Steam meg közben óriási biznisz lett, nem is hiszem hogy komolyabban izgatná őket a dolog. -
D.Va
őstag
Akárták ők tolni a franchise-t még filmet is akart a Valve, forgatókönyv is volt meg több filmstúdióval tárgyaltak, de egyikkel sem voltak elégedettek és úgy voltak vele hogy nem hagyják hogy hanyag munkával lehúzzák a játékot a sárgaföldig. Maga Gaben mondta hogy ha egyszer film lesz a Half-Life-ból, azt maga a Valve fogja elkészíteni...
Anno a játékot is tolni akarták, ezért találták az epizódikus rendszert, csak ők az epizódokat pár havonta max fél évente akarták (szinte pályánként kiadni), fokozatosan fentartva az érdeklődést (és a pénzbeszedést...)
Csak rájöttek hogy egy egy epizód nincs meg pár hónap alatt így nem éri meg folytatni.
(Az már sajnálatos hogy még a befejező EP3-ra sem voltak már képesek már kiadni...)
De volt elég pénzük a Steamből, meg gondolom kicsit beleuntak a HL-be és jött a Left 4 Dead, Portal ami friss és új dolog volt... -
Teebor9
tag
-
heavygrip
senior tag
+1
Rengetegen játszották a játékot, rengetegen várták az episode 3 at és ekkora siker, pénz bevétel mellett sem tudták vagy nem is akarták megcsinálni...érthetetlen az egész...Azóta már ki tudja lehet a 6. vagy 7. résznél tartana a sorozat.
Én azóta sem játszottam vele, ha megjelenne a 3. rész lehet ki tolnám mindet.
-
-
Plata
félisten
Vicces hogy az assasins creed-hez hasonlítod,bár a half life első rész doboza még meg van a másodikat elkevertem rég,de igazából egyszer nekem elég volt a játék.Bár azt hiszem steamen is megvan,csak sosem toltam ott.
Az assasins creedekkel ellentétben ezt végigvittem,de nem igazán szerettem,viszont bár sok assasins creed megvan még egyiket sem tudtam befejezni,mindig megunom őket és felhúz az idióta gombkiosztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Medence topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest