Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Nem megyek bele a kettő közötti vitába, de az tuti, hogy aki Forzás, kb. nem tud elfogadni más autós játékot, és kész. Viszont, nem is kötelező, csak legalább ne fújoznának minden mást.
Arcade játékokról beszélünk, nem kell valóságra "hasonlítsanak". Már pedig egy lehulló falevél is valóvilágbeli példa.
Amúgy meg senki nem mondta, hogy dühös vagyok, csak hogy nem szeretem, ettől még nem rossz a játék, próbálkozom vele továbbra is.#35Televan74
"The Crew Motorfest - Na ez felkeltette az érdeklődésemet, teszik hogy a földön maradunk!"El kell, hogy keserítselek.
-
spleenszuru
őstag
Én Crew Motorfest insideres voltam. Tény, hogy pár dolgot telibe "kiloptak" a Forzából, de azért ez az állandó hozzá hasonlítgatás már néha idegesítő.
Fizikának és irányításnak semmi köze a Forzához (plusz TC2-höz képest sokat fejlődött szvsz), szerintem jó a hangulata is, hangokon még csiszolni kell, grafika is szép (nem, annyira nem szép, mint az FH5).Aki Forza Horizon fizika addikt, szerintem ki se próbálja mindenesetre, mert csak tovább fog fújozni.
Jöhet a kövezés, de: én majdnem utálom az FH5 fizikát.Ill. lesz/van benne egy igazán jó funkció, aminek sokan nagyon örülnek majd, mások majd dühöngenek rajta.
Mivel az insider tele volt vízjellel, sokat eltakart a látványból, de nekem bejött így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest