Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
csak vhogy értelmét veszti újabban az ''újgép'' dolog.
anno megvettem az X2m agyonhuztam 2700mzre, nagy ugrás volt az egymagos 2700mhzs venicemhez képest. nem azért mert gyorsabban végzett egy feladattal hanem mert egy kodolás, akámi közben mást is lehetett csinálni. aztán megvettem az új intel procit felrántottam 3400mhzre ahol vmi irdatlan mód elkeni a szintén szana széjjel húzott régi x2m pl 10h helyett uazt a videot 4h alatt kodolja le.... de ez vhogy nem érzem. és tökmind1 10 vagy 4hig csinálja. Szóval hiába gyorsabb 60+%al én nem érzem, nem is érezhetem hisz minden villámgyorsan megy még akkor is ha háttérbe dolgoztatom a gépet.
a 2.mag óriási előrelépést hozott nekem, korábban minden gépet kicsinek találtam hisz ha vmi futott a háttérben kínszenvedés volt közben a munka. Ez a 2.maggal megváltozott, de lényegében semmi se fog változni az újabb +2maggal.
szóval nálam párévre bejegelve a megszokott évente újgép projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest