- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga Csiga
csendes tag
válasz
borsodika #56 üzenetére
A Counter Spy valóban kiválóan működik, legalábbis nálam nincs vele probléma. A KAV 2009-el és a 3.8-as COMODO Firewall-al használom együtt. Éppen tegnapelőtt fogott egy Trojan-Agent-et, amire a Kasperskym még csak nem is jelzett, pedig fullra van állítva. Ráadásul az állandó védelmét is sikerült összehangolnom a vírusirtóéval, jól együtt tudnak működni. Már több mint fél éve használom és valóban sok mindent megtalál amit a vírusirtók többsége nem.
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
borsodika #41 üzenetére
Ne légy kérlek olyan elfogult, attól, még hogy te jónak tartod, még nem az!
Érveket kérünk, összehasonlítást, egyébként (már megint csak példálózom
az egésznek csak annyi értelme van így, mintha én arról nyitnék topicot, hogy "finom a vaníliafagyi" - aztán mindenki leírhatná, hogy miért nem szereti, vagy miért igen és hogy az eper az mennyivel jobb.Ráadásul Te még azon kívül, hogy jó - mégcsak érvet sem hoztál fel a program mellett... Illetve amit igen, az is mások véleménye.
Engem sem meg nem győztél sem el nem riasztottál attól, hogy kipróbáljam.
Mondom én, ez így értelmetlen!
-
Noxy
veterán
válasz
borsodika #35 üzenetére
Bakker ne copy paste-z. Úgy tünik mintha te írtad volna, holott loptad az egészet mástól.
Forrás megjelölő linket, rakd oda légyszíves legközelebb.
Amúgy meg úgy szar az egész, ahogy van. 1 órán keresztül képtelen volt frissíteni magát, plusz úgy fogta a gépet hogy ki kellet lőnöm, emellett a gyorsasága közel se sem olyan amiről áradoznak. -
localhost
Közösségépítő
válasz
borsodika #18 üzenetére
Köszönöm, olvasni én is tudok. Kábé 42 éve tanultam meg, de egy cikkíró, újságíró szerintem inkább a maga véleményét írja meg, mintsem másokét ajánlgassa!
Pl: cikk a Népszabadságban:
" Hogy mi fontos történt ma? Hát olvassák el a Magyar Nemzetben és a Blikkben" -
röhelyes, nem ? -
-
-
Füleske
addikt
válasz
borsodika #12 üzenetére
"1 új hatékony spywaregyilkos avagy alias counter spy" ez a topik címe. Ennyi erővel minden írtó új , hiszen folyamatosan jelennek meg mindegyiknél a verziók.
Másrészt ez az egész elfért volna a spyware topikban is , minden spyware írtó új verziójának minek külön topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Hosszabb bemutatón a NINJA GAIDEN: Ragebound
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest