- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Gumee
tag
válasz
GeorgeTerror #28 üzenetére
1.Semmiképp nem adom el a vinyót.
2. Cserélgetés
3.IDE kártya pl. www.magicomp.hu nyitó oldalán látam egyett fél perce(ATA100/133 +4 IDE felület). Árat nem találtam hozzá.
Majd meglátom.
Mégegyszer kösz mindenkinek.Kiveséztük a témát. -
Gumee
tag
Köszönöm a hozzászólásokat.
megerősítettetek a kételyeimben. -
Gumee
tag
válasz
GeorgeTerror #24 üzenetére
Csak úgy néz ki.
-
Gumee
tag
válasz
GeorgeTerror #18 üzenetére
Erre vagyok kiváncsi.
Szóval ez csak kamu?
Mert a haszn. utasításba ott van minden szépen lerajzolva és ahova dugom az IDE kábelt ott van felette még egy csatlakozó.Ez mind kamu? -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror #18 üzenetére
Így-így, GT-nek igaza van! Egyik ismerősömnek is ilyen ''USB'' elnevezésű ViPower rackje van, de csak a neve az, egyébként teljesen mezei IDE-s cucc...
-
Gumee
tag
Akkor részletezem. Van egy IDE USB rack-em. A beszerelt egységen van egy USB csatolási lehetőség és ide kell a kábel. A sebesség nem számít mert nem akarok rókla semmit futtatni cak pl. filmeket meg mp3-akat szállítani, tárolni.a 40-es és a 60-as benne maradna a gépben és csak a 4.3-ast akarom rack-be rakni hogy bármikor mobilizálható legyen csavarozás nélkük.JEnnek elég az USB sebesség
-
Tuib
aktív tag
A Varazsboltban lattam 6-7e huf, bar nem tudom, milyenek. A promise chipesek viszont mar mas arkategoria...
-
guess.who
senior tag
Stop!
Tehát van már IDE rack-ed?! Akkor meg mi a gond? Az éppen arra van, hogy könnyen és gyorsan cserélhesd benne a meghajtókat... Beteszed kvázi-állandóra a 60 gigásat, aztán mikor ''szállítani'' akarsz, akkor ideiglenesen beteszed a helyére a négyhármast... Így aztán nem kerül pénzbe sem. :DDD -
Gumee
tag
Hozzá nőtt a szívemhez és adatt szállításra tökéletes.
A Vpower rack-em leírásában benne van hogy USB csatoló az ide csatoló felett van.
És van egy kábel aminek a közepén van egy fémlap a PCI slot takaró helyére hogy külső USB kivezetésbe dughassam.Na ilyet nem kaptam hozzá.
Vhol vennem kéne egy ilyet.Ötlet?
Köszönöm a tanácsokat for everybody. -
Tuib
aktív tag
Esetleg PCI Ide vezerlo kartya? Az meg 4 ezkoz. Van belole Raides is.
Tuib -
guess.who
senior tag
Nem olcsó, s nem biztos, hogy Neked megoldást jelent, de én pontosan ugyanezen okból használok már régóta RAID-vezérlős alaplapokat...
Egyébként az USB-rack valóban jó megoldás lehet, tehetsz bele CD-t, vagy vincsit is, azt hiszem, a ViPower gyárt ilyesmiket a régi sima IDE-buszos rackek helyett... Szerintem így keress rá valamelyik kereskedőnél... -
Gumee
tag
A következő dologban kérek tanácsot:
Szeretnék venni a közeljövöben egy 60Gb-os vinyót, de beteltek az IDE kábeleim(40GB IBM,4.3Gb Seagate, Cdíró, DVD).Mi a legolcsóbb lehetőség?pl. IdeUSB rack(ebbe van a Seagate) USB portra csatolva felszabadítom a secondary slave helyet.Vagy PCI slotba IDE kártya?Ezeknél olcsóbb megoldást nem tudok egyenlőre.Az USB-s dolgot kedvelném a legjobban ezért kérdezem hogy csinálta-e már valaki?
Szóval, hogy oldjam meg a problémát? J
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest