Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A Samsung 757P nekem is teszett (nagyon jó képe volt), csak apámnak nem teszett a márka (a Samsung TV-ket ismerte, ami hát nem egy csúcs), aztán végül a MAG-ba ő is belement. Szóval majdnem én is 757P-t vettem. Nemrég volt a Samsungnak valami akciója, hogy a régi monitort beszámították (vagy valami hasonó), szerintem nézz utána, hogy még tart e, mert lehet, hogy akkor már nem is drágább a Belineánál.
Bocs, hogy behoztam ezt a hátéérképes dolgot egy korábbi hozzászólásomban, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. -
rudi
nagyúr
Minden márkás (és a legtöbb noname) monitorra 3 év a garancia. Nem olyan fontosak ezek a pitch és hasonló értékek. Ezek mind a képcsővel kapcsolatosak és van bizonyos szórás az egyes példányok között (ezért kell megnézni a képét előtte). Ami kérdés lehet és látatlanba el lehet hinni az az elektornika adata. Sávszélesség -> felbontások, frekik; elektronika frekvenciája. Ha a 757P-t akarok 49280ér akkor érdemes megvenni és talán a 765MB is megér annyit (vagy egy kicsivel kevesebbet amit majd lealkudsz :)) )
Aktív témák
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest