Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Termetes jószág, szerintem igazi rétegigény. A legtöbb házba eleve nem alkalmas egy ekkora dög. Persze amibe belefér, abban nagyon jó szolgálatot tehet. Az ára nettó 50 dollárért talán nem is lenne annyira vérmes, fehérben meg még tetszene is.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
aktív tag
kiderült már, hogy ez a közvetlen érintkezés jobb-e, mint ha van egy réz lap még az alján?
Peace is a lie, there is only passion...
-
-
-
A játékos gépek közül már nagyon sokban van ilyen hűtő. Nem mindenki gondolkozik AiO-ban, sőt, azt is merném mondani, hogy a világ asztali számítógépeinek 90-95%-a teljesen jól megvan/meglenne léghűtéssel.
Sok esetben esztétikai okokból (csillámpóni) vesznek a TGs számítógépházba AiO-t, nem pedig azért, mert az adott processzor azt igényelné. Jelenleg a 6 és 8 magos processzorok, amikkel leginkább játszadoznak, még azokat sem tudja a játékok túlnyomó többsége kihasználni, a VGA hamarabb elfogy. Ilyen procikra pedig a léghűtés még maradéktalanul elég. Aki szeretné, hogy alapjáraton halkabban üzemeljen a gépe, az túlméretezi a léghűtést és ilyen ikertornyos hűtőt vesz. A jelenlegi modern léghűtések már nagyon jók.
Vajon az otthoni PC-k hány százalékában van 200 W+ TDP-jű proci?
1%, vagy annyi se, de most itt nem is erről beszélgetünk.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Nekem is volt már az 5600X-en sok dolog (szintén 65W TDP), többnyire túlméretes hűtők. Brocken 3, Fortis 5, D15, SE-226-XT, Phantom Spirit 120 SE, most meg egy Burst Assassin van.
Érdekesség, hogy az Assassin X-szel is teljesen jól elvolt és csendesen ment, de az már inkább a jó minőségű ventinek volt köszönhető.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Az az 5600x inkább megfelel a 65W-nak, mint az én 10900-am...ez max papíron 65W, szerintem úgy megeszik 130W-ot mint a huzat, de ezt bizonyítani nem tudom, vagy nem tudom, hogyan lehetne kimutatni/kimérni.
Szóval ezen meggondolás miatt lett a D15, illetve előtte egy D14-em volt, nagyon meg voltam vele elégedve, de az előző platformmal együtt azt eladtam, ez volt a másik ok.Te miért cserélgetted? Próba?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Te miért cserélgetted? Próba?
Igen, érdekeltek és mai napig is érdekelnek az újonnan piacra kerülő léghűtések. Nagy a kisértés mindig, hogy vegyek valami újat kipróbálni, de már sajnálom rá a pénzt. Hiába adom el őket Aprón, valamennyit mindig bukok rajtuk, bolti áron nem tudsz eladni még akkor sem, ha csak 10 percet használsz valamit... a használt piac ilyen, ezt vásárlás előtt kell mérlegelni mindig.
A Deepcoolnak és a Scythenak pár hűtője még azért nagyon birizgálja a fantáziámat, de... majd egyszer.[ Szerkesztve ]
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz B.Á.L.!.N.T #14 üzenetére
Rowon: Igen! Arra kell figyelni nagyon, hogy bizonyos alaplapok esetében, a hűtő kilövi az 1. pciex foglalatot a VGA-tól!!
B.Á.L.!.N.T: Na igen, ezzel ilyen baj nincs, ha jól tudom, mert ez valamivel kisebb.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bizonyos alaplapok esetében, a hűtő kilövi az 1. pciex foglalatot a VGA-tól!!
140 mm-es ventivel szerelt hűtők általában ilyenek, ezeknek a bordája is a venti szélességével arányosan nagyobb. Egyik fórumos ismerősöm is ugyanezt eljátszotta egy mATX alaplap és egy D15 esetén. Nem emlékszem pontosan, hogy összeért a VGA és a hűtő bordája, vagy csak egy hajszálnyi hely volt közötte? Ilyen szűkös helyekre csak 120-as ventivel szerelt hűtőt szabad rakni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Grenaco
kezdő
Nekem az 5600x-en kb. két hónapja egy Assasin King 90-van de az is tökéletesen elég. Amúgy én azt vettem észre hogy minden márkánál most a dupla ventis legalább 6-6 csöves hűtők mennek amin a csövek párhuzamosan állnak sorba a ventivel ergo mindegyik cső egyformán kapja a levegőt . Ugye a régieken két oldalt voltak a venti előtt egymás takarásába egy kupacban.
-
-
-
Károly85
kezdő
Miért hézagos a talpa? Ez nem rontja a teljesítményét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Frissült fel! Itt egy újabb vizes hűtés! KOLINK Umbra Void AIO 360 mm ARGB INGYÉ FOXPOST
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- NEXT WEEK! ACTION STARTS! PINK LADY TUNING Trinity Mini -- INGYÉ MPL
- Frissült fel! Itt egy újabb LÉG hűtés! Scythe Mugen 5 (SCMG-5102AR) RGB INGYÉ FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen