- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Nyugodtan belerakhatod a tápnak jut elég szívnivaló, bár én a ház oldlát vágtam ki és telibe nyomta az egész gépnek a luftot. Annyira nem is hangos a venti ahhoz képest hogy elég hatékony.
-
zsiga667
addikt
Na majd az én CM Stackeremben meg fog fagyni a lap, elöl 3*12cm, hátul 1*12cm és egy tápnyi luk (oda pl. befér 6db 4cm-es... :DDD), nameg egy 12cm-es tápventi meg egy 12cm-es venti a tetejébe... :DDD
Szerk.: Az alaplaphűtő 30cm-es mókuskerékventit el is felejtettem.... :Y:DD
[Szerkesztve] -
-
ptiboy
senior tag
-
Köszönöm a válaszokat, kezdem a buherálást.
-
I. Richard
senior tag
Nekem is ilyen megoldással van a ház szellőztetve, és bevált!
Zeros meghozta a rácsot, ami mögé beteszek 2 db 12cm-es ventit, az egyik a beépitőkeretbe elhelyezett vinyót fogja hüteni, a másik meg tolja a levegöt a lap felé. -
-
TexT-BoY
addikt
nem birom ki PH!-nélkül!!:(((
szvsz ugy jó ha lukat vágsz 1:1 és a gyári rácsot rakod a tetejére:) kira lessz az eredmény amúgy nekem is ez van:) csaK NEKM 12CMES VENTI VAN a tápba és a ház elején is (antec +wiew 1000amg):))
szerintem nem fogja a táptol elvenni a levegőt:)
amúgy én ma kötöttem rá 2db coolink ventimet egy 30V-s ''tápra'' eredmény: sokkal szélesebb skálán tutam ''kormányozni'' a ventiket:)) 800-4000RMP!:Y:Y:Y
4000RMP-n 1: nem hallotam semit 2: olyan vákumvolt mint állat:))
ja az egyik venti elfüstölt a 30V-töl mikor fullra volt csavarva a poti:DDD( a poti is +adta magát:) -
Köszi a gyors válaszokat.
Akkor jöhet fúró,fűrész,reszelő...
Ja, szerintetek kivágjam a ház tetejét teljes átmérőben, avagy elég csak lyukacsossá fúrkáni? -
Dream
tag
Mindíg nézem, de még nem jöttám rá... mi az az SZVSZ?
-
Várom a tapasztalatokat!
Kilyukasztanám a házam tetejét, hogy applikáljak bele egy Coolink CFY012B 12cm-es ventit. Természetesen szívná a levegőt.
De!
Ugyebár ez közvetlenül a táp mögött lenne, és a táp is szeretne levegőt.
Kérdésem az, hogy nem rontom-e le nagyon a táp szellőzését azzal, hogy elszívja előle a levegőt egy sokkal nagyobb propeller?
(2 db 8cm-es venti befújás adva van)
Köszi!
Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest