Hirdetés
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam.
zotty!
Ha nem mondasz el semmilyen információt a hangfalról, akkor senki nem tud segíteni. Ha nem tudsz róla semmit, az más kérdés, de akkor kezdhetted volna ezzel is. Ez esetben próbáld ki, ha tetszik a hangja, és megér neked 7e HUF-ot, akkor vedd meg, ha nem ér meg neked annyit, akkor alkudjál belőle. -
zottty
aktív tag
aham..értem..nem humor.. akkor hagyom a francba az egészet annyira-nagyon ugysincsen rá szükségem.
-
Hani
aktív tag
Lehet, hogy nem vágom, és humor akar lenni.
Ha mégsem, akkor az itt a baj, hogy senki sem tudja, hogy milyen hangszóróról beszélünk.
Ha most ránézek, akkor látok 120as modult 1500-ért is, de gyárt mondjuk a Klipsch HTX-es hangfalpárt, ami ugyan ''csak'' 100W, de RMS, és az ára 1500 dollár. -
zottty
aktív tag
de még mindig nem értem
Milyen idős hangfalért (120W-os) érdemes kiadni 5e forintot?kipróbálhatom mivel akitől veszem (évfolyamtárs..) itt lakik a sarkon. Szóval akkor megéri 5e ért vagy nem éri esetleg 7e-t kiadjak e érte ha X idős?
szerk: bocs Od Death látom válaszod de itt föntebbre is kéne a válasz..ill hogy kb. mennyiért lehet eladni vagy milyen évjáratút NE vegyek meg 5 vagy 7e-ért.. Ja és mi van akkor ha semit nem tud róla mondani?
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
miért??na most akkor megéri megvenni 5e ft-ért vagy nem???
-
Old Death
senior tag
nézz utána a tipusnak, h mennyibe kerül újonnan, nézd meg mennyi idős és ez után dönts, h megéri-e 7k-t kiadni érte... bár ha 5k-ért meg tudod venni akkor fölös utána nézni

kovi: ha nem nyitnál értelmetlen topicot akkor nem törölték volna... topicot törölni szoktak.. júzert szoktak banolni... -
zottty
aktív tag
azt sajnos nem tudom
de ez miért olyan hülye kérdés?ez kurva drága vagy bazi olcsó? -
zottty
aktív tag
miért??kerestem de ilyen topic nincs

-
kovi
senior tag
Vedd meg.
Egy ezresbe hogy a te topicodat is bannolják!

-
zottty
aktív tag
Hello! most árulnak nekem egy 120W-os hangfalat nem olyan nagyon 7000e-ftért de nekem csak 5e-t van kedvem kiadni érte.. mennyit ér ha hibátlanul működik?az eladó azt mondta hogy ő 12e-ért vette.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Milyen idős hangfalért (120W-os) érdemes kiadni 5e forintot?kipróbálhatom mivel akitől veszem (évfolyamtárs..) itt lakik a sarkon. Szóval akkor megéri 5e ért vagy nem éri esetleg 7e-t kiadjak e érte ha X idős?