Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
terkaz
csendes tag
válasz
Veriakilis
üzenetére
Nem, mert az én alaplapon procifoglalata Socket 370-es, de egyébként is ezen van ventillátor, ergo hangot ad, nem? Passzív léghűtés nem az, amikor csak egy borda van a prodcin és arról párolog a hő?
-
terkaz
csendes tag
válasz
Veriakilis
üzenetére
Örök hálám. :-) Ha esetleg még meg tudnál nevezni egy passzív hűtőbordát(P4eset) Socket 370es laphoz azt nagyon megköszönném. A HDD amit pedig ajánlottál azzal talán gáz lesz, mivel P3as a gép, ezért csak ATA-s vinyókat kezel. Ha ebből is ajánlasz valami halkabbat, akkor még le is borulok előtted.

-
terkaz
csendes tag
Üdv.
Van egy P3as gépem és abból akarok letöltőgépet csinálni. Az lenne a legfontosabb, hogy tényleg semmi hangja ne legyen, ugyanis az ágyamtól fél méterre lenne és én meg nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire. Nem tudom, hogy a köztudat szerit mely alkatrészek legproblémásabbak, nálam azt hiszem a táp a leghangosabb.
Veriakilis tanácsát megfogadva énis lehet beszereznék egy Scythe Quiet Drive-t meg egy FSP-ZEN tápot, ezzel a vinyó és a táp már meg van oldva, csak processzorhűtő meg ház lehet még problémás.(Vid.kártyám egy Voodoo 1, nem nagyon van hangja, szerintem nem sok vizet zavar.) Procihűtőnek olyan passzív hűtőbordát képzeltem el, ami egy P4est is gond nélkül hűt, kérdésem: mire kell odafigyelni mikor passzív hűtőbordát veszek P3ashoz?
Van egy régebbi házam is, itt képek róla:
[L:http://img1.tar.hu/clandf/img/34821158.jpg#3][/L]
[link]A kérdés itt pedig az lenne, hogy ez a rezonancia miatt csinálhat-e akkora hangot, hogy az zavaró legyen? Igazság szerint nem szeretnék új házat venni, de ha nagyon muszáj, akkor beruházok egyre, ha tényleg sokat nyom a latba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Suzuki topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gumi és felni topik
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest