- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg vannak hajlítva, de azok sem L alakban. Azokat eleve úgy készítik, nem utólag hajlítják őket.
Házi hőcsövekben meg eddig csak egyenest láttam. Egyébként lehet hajlítani valamekkora mértékben a csöveket, de nem derékszögben, mert eltörnek. Persze ezt is csak akkor, ha elég lágy anyagból készültek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elgondolkodtam HP-s hűtés építésén. Szekrényemben [link] lenne lehetőség, hogy kivigyek pár hőcsövet a prociról jobbra át a szekrényen ki a levegőre, csak nem tudom, mekkora bordára lenne szükségem. Proci sem egy kazán, Athlon2 3.4Ghz-en, lehet kb. 60W lehet, régi alcomp bordám minimális ventilációval elviszi, de jobb lenne, ha ki tudnám vinni a szekrényből a meleget.
HP-t a conradtól gondoltam venni, 2 v. 3 darabot, hűtőbodrát meg klasszikus, egyenes profilút tudnék venni, 1k/10cm áron. Pont ilyen kinézetű, csak 11 lamellás, 13 cm széles alu borda lenne.
Viszont h. ebből mekkora kellene, azt nem tudom, nem találtam ilyen fajta méretezésre adatot, meg ugye a bordáról sem tudni semmit. Ebből kettőt gondoltam lapjával összecsavarozni, mert akkor kb. 2cm vastag talpat kapok, amibe kényelmesen bele tudom fúrni a hőcsövek helyét. Hőcsöveknek meddig kellene bemennie x méretű bordába szerintetek? Félig, háromnegyedig, vagy végig?
-----------------
Lizte huzal:
[link] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Veriakilis #127 üzenetére
5 foknál többet nem igen fogsz elérni más pasztával, annál többhez már Collaboratory metal pad kell... [link]
Egyébként nem olvastad a lekváros írásokat logouton?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged