- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Veriakilis #69 üzenetére
Bocsi, de csak ma néztem meg amit írtál. Az az igazság, hogy a gépem elromlott, próbáltam újratelepíteni, de sehogyse ment.
Elvittem szervízbe és ott kiderült, hogy a ram miatt nem ment és, hogy próbálgathattam volna sokáig, ha nem vesem ki a rossz alkatrészt. Mivel már szervízbe vagyok és sietős a dolgom ezért szereltetek be pár hűtőt ami épp helybe van, nem lett volna időm várni a gépre mert a házidoga sürget a megírással!
Amúgy rendeseki voltak, amit náluk veszel alkatrészt azt ingyen be is szerelték, sőt le is tesztelték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest