- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
jacint78 #556 üzenetére
Ez jó választás lenne?
Két nagy antennája van, amik cserélhetőek.
Vagy inkább 3 antennásat nézzek? -
demars
addikt
válasz
jacint78 #552 üzenetére
Szia. Hasonló gondom van, mint az előttem szólónak. Gyenge a jele a zte routernek. Milyet javasolsz?
Láttam neten nagyobb, erősebb antennákat, de ennél nincs hova dugjam... IP tv miatt kell ez az elosztó, de hogy oldjam meg, hogy a lakásban zárt ajtóknál is tudjak a másik szobában zavartalanul netezni?
Nem szeretném az egész házat átkábelezni, olyan megoldás jutott eszembe, hogy egy másik routert vennék (nem gond, ha drágább) aminél cserélhető az antenna, és az antennáját cserélném le, kábelesre. Így ki tudnám tenni a nappaliba ( így "csak" egy szobát kellene kábelezni). Létezik ilyen megoldás?
Mely kütyüket ajánlod ehhez?
Köszönöm a segítséged! -
demars
addikt
Sziasztok!
Holnap be kell üzemelnem egy ilyen ZTE routert! ( öcsémnek küldte a T hóm )
Csak azért kerestem rá a beállítására a neten, mert a bátyámnál ma kötötték be az iptv+internet csomagot a t-homék, s ott mondta a szerelő srác, hogy ezek a ZTE routerek egy kalap sz@rok, bonyolult a beállításuk, sok megdöglik stb... ( gyakorlatilag, az itt felsorolt hibák )
Erre kérdeztem én, hogy van e valami trükk, ahhoz, hogy megfelelően működjön a net + 2 gép kommunikáljon ( fájl megosztás )
Azt mondta, hogy miután belépek a menübe a jelszóval, a WAN menüpontban ugye meg kell adni a felhasználónevet + jelszót... s ott van egy kis négyzet !!! na azt be kell pipálni, s akkor gyakorlatilag switch -ként fog üzemelni ez a ZTE ! s a régi routert össze kell vele kötni, így osztja a netet is , + a hálózati megosztás automatikusan működik...
Sajnos a hálózat építésben nem vagyok jártas, de végigolvastam a hozzászólásokat, gondoltam leírom, amit ma hallottam!
Remélem tudtam segíteni ezzel valakinek!Üdv: demars
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gmail
- LEGO klub
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Számítógép építést vállalok - Több, mint 80 sikeres gép tapasztalattal
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest