- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
jacint78 #375 üzenetére
Téves. Nekem telefon+ net csomagom van és annyi a trükk, hogy nem használom a telefont. Ha használnám, akkor kellene ez a "csoda", mert már digitális a telefon hálózat is, így az analóg splitter ( ami a mai napig benne van a modem dobozában) már nem jó semmire. A fekete 360R-t 5 éve használom és tökéletesen működik.
-
tolvaj!
őstag
válasz
jacint78 #373 üzenetére
Kivéve, ha azt is ők értékesítették. D-link 360R ADSL 2+ (fekete). Nekem is ez van fent. Pontosabban D-link modem+ TP-link WR340GD 8dbi antennával. Meguntam, hogy még a mosdóig sem megy el a WIFI jel, holott a saját cuccommal a kapunál is 2-es a térerő ( ez cirka 10m és közben 3db 40cm-es vályog fal útközben). Igaz, hogy nincs, csak b/g szabvány, de cserébe van.
-
tolvaj!
őstag
Csatlakoztatod a nyomtató a routerhez és bekapcsolod.
Eszközök és nyomtatók/ nyomtató hozzáadása/ Helyi->port létrehozása- standard TCP/IP Port -> Állomásnév vagy IP cím: 192.168.1.254, engedélyezed, megvárod amíg lefut a keresés ( nem fog találni semit de ez nem baj). További portinformáció: egyéni, engedélyezed, kiválasztod a megjelenő listából a neked megfelelő nyomtató driverét, engedélyezed, telepíti és kész.
-
tolvaj!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest