- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
===========================
ZTE SKATE: ICE ARMOR II. /final/
=========================== -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #8923 üzenetére
Első link: IA -nál azt mondták hogy rom újra felrakása segít
Valaki nagyon félrebeszélt.
Második link: Indiant csinált egy módosított splash-t, viszont a módosítás miatt, hibás lett a töltési animáció, szerintem erre adott ki javítást.
Harmadik link: Ha jól olvasom ki, a módosítás mellé, volt berakva egy visszaállító csomag is, ami lehet hogy mégsem volt jó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #8921 üzenetére
Az a kép, amit Joestone linkelt be, na az a kép van töltés idő alatt középen a kijelzőn.
Tehát mutat egy akksijelzőt, amiben futkoz a töltöttség, alatta ott a tükörképe, és pár pontos kis jelző.
Bármi ettől eltérő nem a gyári animáció.
A legtöbbször itt én cseréltem romot a készüléken, ebben biztos vagyok, bármilyen romot is raktam fel, a töltésanimáció nem változott.
Viszont én még egyszer sem nyúltam hozzá a gyári splash részhez.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #8919 üzenetére
valahogy csak megváltozik,mert ha az a zip visszaállítja a zöld robotot és vele együtt a töltésanimációt is,akkor ez a zip csak belepiszkál valahogy.
Az a bizonyos kis csomag amit Indiant készített persze hogy megváltoztatja....
Ez a gyári: [link]
A videón meg a MEDION splash kép miatt szált el valószínűleg.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #8916 üzenetére
hozzáteszem,én nem cserélgetem ezeket,úgy van hagyva ahogy a konyhából kijött..
Itt nincs olyan hogy: "ahogy a konyhából kijött" látom még mindig nem érted.
A szoftvernek (Android bármilyen verziója) SEMMI köze nincs a splash animációhoz, az nem cseréli, nem változtatja és nem módosítja.
-
kelzsoca
félisten
Hát, valószínűleg az alulfeszelés miatt van ez is, mint ahogy az is, hogy befagy időnként a készülék, tehát ennyit a friss kernelről, valószínűleg megy a kukába, és jön vissza az előző változat.
A megbízhatóságot nem fogjuk feláldozni azért, hogy némileg tovább bírja az akksi.
(#8907) Drbonci
Volt már erről korábban szó: button remapper
-
kelzsoca
félisten
válasz
bagyusz #8823 üzenetére
-Marketen belül a keresés résznél kék háttérben szürke betűvel van ki írva, hogy "keresés a marketen" én szerintem teljesen elütnek egymástól.
Javítva lesz.
-ébresztőóra nem mutatja, hogy melyik beállítást választottam pl: 6:30, de fektetve megjeleníti.
Ez is
-Magasabb órajelen is döcögős a görgetés, minden animációt kivettem, a felület árnyalását is kivettem, görgetési gyorsítótárral is állítgattam, de még mindig döcögős.
Nem bírja a vas, viszont annyira nem vészes, de készült már a témából lite verzió is, ahol a háttér a szokásos fekete, annál nincs ilyen probléma, mindkét téma be fog kerülni a végleges verzióba.
-Idáig nagyon jól kezeli az akksit, 9óra készenlét módban 2% esett az akku szint.
Főleg az akksikezeléses visszajelzések a fontosak, a friss kernel miatt
-
kelzsoca
félisten
Zárképernyő beállítások-Stílus specifikus beállítások-Gyűrű stílusa=>Penge
(#8797) Apaxp
(#8798) bubus66A rom teszt verzió, amint kiderül, miként viselkedik a friss kernel, jól vagy rosszul, értelemszerűen ha rosszul, akkor jön vissza a régi, ha jól akkor marad.
A lényeg, hogy a tesztfázis után lesz csak "felszerelve" A2SD, ext támogatással a rom, addig nem támogatja.
Alternatív megoldásként használjátok a link2sd-t a Marketről, de nagyon nem érdemes "belakni" a romot.
-
kelzsoca
félisten
Az Ice Armor II. még csak TESZT verzió, ezért csak tesztelgessétek, azért adtuk ki, hogy az esetleges hibákra fény derüljön.
-
kelzsoca
félisten
A helyes link:
==========
Ice Armor II.
==========Többen is kérdezték, miként tudják úgy elrendezni a dolgokat a romban, ahogy az a képeken lenni szokott.
Egy kis segítség hozzá:
- Beállítások-Extra beállítások-Zárképernyő stílus beállítások-Gyűrű stílusa=>Holo
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget=>Indikátor elrejtése
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget=>Gördítősáv elrejtése
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget-Widget gombok-összes kipakolása és elrendezése
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Állapotsor tuningolása=Szolgáltató neve
- Beállítások-Extra beállítások-Zárképernyő beállítások-Widget beállítások-Widgetek pozíciója=>Középre -
kelzsoca
félisten
==========
Ice Armor II.
========== -
kelzsoca
félisten
Üdv!
A rom témázható, ez azt jelenti, hogy egy témaválasztó alkalmazás (T-Mobile téma motor) a rendszer szerves részét képezi, és pár másodperc alatt tudsz a témák között váltani (persze ilyenkor egy reboot nem árt)
Tehát kompletten visszaállsz gyári témára, arra nincs lehetőség hogy csak bizonyos dolgokat cserélj ki
(#8702) Military
A 3G-t már jobb ha el is felejted turbosim mellett
És akkor még hol van az, hogy elérhetőnek tűnik a készülék, de igazából nem elérhető, ledobálja utazás közben és még sorolhatnám.
A chipeken található F300-as microchip már régen elavult, és nem támogatja a 3G szabványt sem rendesen, továbbá a GSM rendszer eléggé összetett és bonyolult rendszer, ahhoz hogy egy turbosim tökéletesen működjön több dolog függvénye:
- SIM kártya
- SIM kártya kora-állapota
- földrajzi helyzeted
- toronyhoz, tornyokhoz viszonyított távolság
- az éppen szinkronizált torony fajtája (régi, új stb.)
- központi szerver
- telefon
- telefon szoftvere
- telefon antenna
- turbosim fajtájaHa ezekből csak 1 is problémás, a kapcsolatodnak annyi
Továbbá a központi szerver is figyeli a beérkező, és a hálózatra csatlakozó készülékeket, és csoportosítja őket:
- fehér (minden rendben)
- szürke (megfigyelt állapot, ha továbbra is gyanús a viselkedés, 1 hét után fekete)
- fekete (tiltott, kitiltott számok) -
kelzsoca
félisten
Mielőtt elfüstölnek sorban a masinák, legalább a holnapi napot várjátok meg, úgy néz ki, ki lesz adva a friss rom.
-
kelzsoca
félisten
Félre ne értsd, engem nem zavar, csak ha meglátja egy moderátor, vagy valaki bemegy a modkebe, akkor akár ki is tilthatnak Téged ezért x időre a fórumról.
==================amit tiltunk fórumunkban:
* minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
o használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
o használatára buzdít;
o illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
kelzsoca
félisten
====================
Proximity szenzor patch
====================Csak azon felhasználók részére, akiknek Ice Armor rom alatt nem működik a proximity szenzor!
Akinek tökéletesen működik a szenzor NE tegye fel, mert csak problémát okozhat, és felesleges!!!A csomagban kétféle kis telepítő van, értelemszerűen először az elsőt, ha azzal nem működne, a másodikat kell recoveryvel felrakni!
A csomag felrakása után nem kell kalibrálni!Keresőszavak: szenzor, érzékelő, közelség, közelségérzékelő, proxi, proxy, proximity, proxymity, proximiti, prokszimiti
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #8525 üzenetére
Ezzel most ne keverjünk be, lesznek kész csomagok, türelem
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gedeon31 #8491 üzenetére
Igen, ez egy nagy "tepsi" 4.3"-on teljesen más élmény bármit csinálni
Vannak komolyabb betegségei ennek a telonak?
Általános dolgok vannak, mint bármelyik másik készüléknek is, van akinél porosodik a kijelző alatt, másnál nem, tehát készülékfüggő, a tesztekben amit lehet olvasni, az nagyjából fedi a valóságot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #8493 üzenetére
Ha megtennéd, hogy még kétszer lefuttadod a gyári kalibrációt, azt megköszönném, lehet hogy több adat jön ki, aztán majd veszünk egy átlagot
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #8490 üzenetére
Ez a tárcsázóban indított kalibráció után van???
-
kelzsoca
félisten
Kész a friss csomag: letöltés
Használata:
1. SkaTe_v2 rom megléte.
2. kis csomag telepítése recoveryvel.
3. proximity szenzor kalibráció ZTE (gyári) tárcsázóval=>*983*0#
4. az alkalmazások között a ZTE Skate beállítások alkalmazás indítása.
5. Proximity szenzor adatok feljegyzése, és fórumon való közlése.Ezen sablonba írjátok be a számokat:
prox_theshold_hi=
prox_theshold_lo=
prox_int_time=
prox_adc_time=
prox_wait_time=
prox_prox_intr_filter=
prox_config=
prox_pulse_cnt=
prox_gain= -
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #8482 üzenetére
Egy tárcsázós kalibrálást végezz el kérlek.
(#8478) Apaxp
Csak a másik szenzoros userek tudnak segíteni, de azért köszönjük.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #8477 üzenetére
Mindjárt adom ezt a megoldást.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #8472 üzenetére
Rendben, semmi gond, ezek a másik szenzor adatai, akkor tovább kell csavarni a sztorit
Most csinálok egy másik csomagot, ehhez majd a gyári vagy SkaTe rom kellene.
A sorrend a következő lenne:
- feltenni a SkaTe romot
- gyári kalibráció elvégzése tárcsázóban (*983*0#)
- kis update felrakása
- kis alkalmazásból az adatok kiolvasása/kiirása -
kelzsoca
félisten
Az új ICE ARMOR II-t honnan tudom letölteni?
Ha feltöröd az én, és apeelme gépét
(#8468) viperabácsi
Majd ellenőtizd vissza a Beállítások-Készülék beállítások-Proximity szenzor adatoknál, hogy ezeket az értékeket látod -e:
prox_theshold_hi=487
prox_theshold_lo=390
prox_int_time=246
prox_adc_time=255
prox_wait_time=255
prox_prox_intr_filter=0
prox_config=0
prox_pulse_cnt=4
prox_gain=32 -
kelzsoca
félisten
Az itt található csomagot csak azok szedjék le, akiknek gond van Ice Armor rom alatt a kalibrációval, a többieknek ez szükségtelen!
Recoveryvel tudjátok feltenni!
Várjuk a visszajelzéseket!
A művelet elvégzése után többet nem kell kalibrálni!!!
-
kelzsoca
félisten
Uraim, egy kis türelem, mindjárt-mindjárt
Az Ice Armor rom legyen fent, ha esetleg most más használnátok.
-
kelzsoca
félisten
Keressük azokat a usereket, akik az ICE ARMOR rom alatt nem tudják működésre bírni a proximity szenzort!!!
Úgy néz ki megoldódni látszik a probléma, de ehhez ténylegesen kell tesztalany is
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
endre33 #8441 üzenetére
Folyamatosan erről van szó, a gyári vagy gyáriból módosított romokkal tökéletesen mennek a szenzorok, a CM romokkal nem, ezen nem is tudunk változtatni nagyon úgy néz ki.
(#8440) mrskatejoe
Még tettem rá egy lapáttal (kék téma) szerintem komoly lesz, és egy picit világosabb.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480 #8410 üzenetére
A gyárihoz hasonló ablakanimációkat hogy lehetne előhozni?
Ennél a romnál nincs ilyen lehetőség.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480 #8407 üzenetére
Mi lenne, ha kikapcsolnád az animációkat?
Két helyen is megteheted, az IceArmor opcióknál is, vagy a Megjelenítés-Animációknál is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #8355 üzenetére
Nem tudhatjuk milyen PC, milyen rendszer van fent, lényegében nulla információval nem lehet segíteni, illetve 1 tipp: nézd meg másik PC-n is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #8355 üzenetére
Az aláírásomat kell elolvasni
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #8303 üzenetére
ebből azt veszem le, hogy már csak csinosítjátok
Párhuzamosan megy az is, de még van mit javítani
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #8156 üzenetére
az ICE ARMOR II. miért nem tudom telepíteni sa SKATEM-re?
Mert még csak két példányban létezik, nem került sokszorosításra
Viccet félretéve, még nincs is kész
(#8161) Indiant
Persze, várható volt, de nem adhatok neki bugylibicska nevet
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #8150 üzenetére
Névjegyek-MENU-Importálás/exportálás-Importálás a SIM-kártyáról
-
kelzsoca
félisten
A hang problémára is ránézünk.
(#8115) mrskatejoe
ui: Igen, volt az első verzió, aztán teszt jelleggel kijött a javított kiadás, sajnos nem jövünk rá minden hibára magunktól, nem is tudunk mindent letesztelni, ezért is adjuk ki a romokat (meg persze más is) hogy a userek teszteljék, ha gond-probléma van, azt jelezzék, amit lehet megoldunk.
-
kelzsoca
félisten
Nem is erről van szó, meg ott volt a hangulatjel szerintem
(#8108) Gorky01
Nem lesznek ilyen sűrű kiadások, most vannak olyan dolgok, amit javítani kell, de olyan dolgokhoz is hozzá kell nyúlni, ami már nem fér el patch-ként, jobb a tiszta telepítés, ezért lesz friss rom, ha rendben lesz, egy darabig nem fog érkezni
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #8041 üzenetére
szvsz=szerény véleményem szerint.
..................
Én nem mondtam egy szóval sem!
én szerintem a legjobban kidogozott rom amit eddig használtamItt mondtál hülyeséget:
-IceArmor CM forrású ROM (tilal6991 álltal át portolt forrásból készült)
Az igazság pedig ez:
Az Ice Armor-hoz nem sok köze van Tilal-nak, lényegében csak annyi, hogy időt spóroltunk vele, de az általa publikált skate config (ez nem rom, ez nem forrás, inkább konfigurációs beállításként kell rá gondolni) tehát ez a config is erősen hiányos volt, hogy ez direkt, vagy sem nem tudjuk, nem lényeg, de ki kellett egészíteni.
Tehát a valós forrás egy általunk átdolgozott CyanogenMod forrás, amihez egyedi kernelt raktunk össze, és felhasználtuk Tilal configját, így állt össze az Ice Armor. -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #8021 üzenetére
Pontosítanék, mert kis zavart érzek
Tehát a Big Brother rom, az Tilal első kiadott romjából készült, a kész rom módosításával.
Az Ice Armor-hoz nem sok köze van Tilal-nak, lényegében csak annyi, hogy időt spóroltunk vele, de az általa publikált skate config (ez nem rom, ez nem forrás, inkább konfigurációs beállításként kell rá gondolni) tehát ez a config is erősen hiányos volt, hogy ez direkt, vagy sem nem tudjuk, nem lényeg, de ki kellett egészíteni.
Tehát a valós forrás egy általunk átdolgozott CyanogenMod forrás, amihez egyedi kernelt raktunk össze, és felhasználtuk Tilal configját, így állt össze az Ice Armor.A SkaTe pedig valóban a gyári rom átdolgozása.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #7942 üzenetére
Nem az alkalmazástól függ, hogy tudja -e vagy jól kalibrálja -e a szenzort.
A CM rom nem gyári rom, tehát nem a gyártó (ZTE) rakta össze, így vannak olyan dolgok, aminél ez problémás lehet, ilyen a mostani szenzor probléma is, az egyik fajta szenzort támogatja, ez van a többségnek, míg egy másik fajtát már lehet hogy nem.
Egy alkatrésznek lehet akár több gyártója is, vagy azonos gyártón belüli, de más fajta alkatrésze.
Valószínűleg ezek előre meghatározott dolgok, és a gyári forrásban alapból benne vannak (támogatottság) így a kész romban is benne van, tehát ha a ZTE mondjuk nem xy szenzort szerel be a készülékbe, hanem adott esetben egy másikat, akkor sem kell új szoftvert kiadni, hiszen a gyári szoftver már támogatja, és a végfelhasználó ebből semmit nem vesz észre (mindaddig amíg nem tér át egy nem gyári rendszerre) -
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #7936 üzenetére
Nekem nem működik rendesen a szenzor, és ezt írja:
Name: TSL2771 Proximity sensor
Vendor: TaosNekem is hibátlan ezzel:
Name: Taos Proximity sensor
Vendor: Taos Inc.
Version: 1Én mondtam, hogy elképzelhető, hogy más szenzor van bizonyos készülékekben.
-
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Ice_armor_center_clock_mod=> katt
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #7705 üzenetére
Hát az még messze van
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #7702 üzenetére
Már megszoktam
(#7701) Fooler89
Hát igen, egyrészt itt komoly fejlesztések, beleölt pénzek vannak, és nem adják ki, hiszen egy azonos, vagy hasonló tudással rendelkező készülékre át lehetne ültetni részben vagy egészben azt a szoftvert (ha lenne forrás) amit a gyártó saját erőforrásából, hosszú idő alatt hozott össze.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7693 üzenetére
Ha arra gondolsz témázhatóság alatt, mint ami a CM romokban T-mobile téma motor alatt fut, akkor az nem megoldható, kellene hozzá a gyári rom teljes forrása, amit a ZTE soha nem fog kiadni.
Portolni vagy egyéb módon működésre bírni azt a téma motort nem lehet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7689 üzenetére
Naponta többször is leírtam, a CyanogenMod nem gyári rom, ebben minden benne is van
(#7691) viperabácsi
Felesleges, és nem tartom jó ötletnek, használd a SkaTe romot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #7682 üzenetére
Picit eltévedtél
Ez egy ZTE Skate topic, ide írj be a problémával: [link]
(#7683) Peterzon99
Mehet vissza a gyári, vagy azokból készült custom romok egyike, erre megoldás nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest