- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #7548 üzenetére
Ez a Skate verziója lenne,picit erösebb procival,de ha nem lesz támogatottsága?
Ha olcsó lesz veszek ebböl is... -
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #7014 üzenetére
Ez tetszik,remélem belekerül valahogy?
-
GRomeo
tag
Szia Kelzsoca!
A Blue tèmában a statusbar-ban a hálózat kijelzése egy adótorony lenne,ezt szeretném beletenni az orange témába,lehetséges lenne lecserélni? -
GRomeo
tag
Kelzsoca ,Köszi az új SkaTe v2 rom-ot
,stabil,gyors és a plusz hasznos opciókat hozzá
ja és az Orange témát is
-
GRomeo
tag
Boldog Karácsonyt Kívánok minden fórumozó kollégának
A ZTE Skate legyen veletek...még az ünnepekben is
Kelzsoca neked külön KÖSZÖNET a SkaTe rom-ért és az önzetlen mindenkinek nyújtott segítségért -
GRomeo
tag
válasz
csupa csaki #4464 üzenetére
Szia
Részemről Szilikon tok párti vagyok ugyanis annyira új lenyomatos a hátlap,hogy állandóan törölgetni kell és nem beszélve az említett kézből kicsúszás veszélyére! Ha én tervezem a hátlapot valamiféle szilikonos bevonatú hátlap lett volna rajta ha még 1-2ezer ft-tal többe is kerülne a teló.
A fóliát meg mindenképpen ajánlom,mert a gyári azt inkább nem minősíteném,meg ha fólia nélkül használódik és karcos lesz a mindennapi használattól,szerintem ocsmány ha így néz kiszerintem szebb,jobb ha a kijelző olyan marad mint a gyári állapotban
-
GRomeo
tag
A SkaTe rom nagyon jól teljesít a készenléti állapotban,igaz proci min 245Mhz - max 320Mhz és csökkentett fényerő de egész nap 1-2% esett
pedig volt benne 1-2 telefonálás pici wi-fi
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #4070 üzenetére
picit 45alatt még,de ne siessünk ennyire vagy annyira
-
GRomeo
tag
Tegnap tettem fel Kelzsoca féle SkaTe romot szuperül üzemel minden,sőt van olyan ami kicsit érthetetlen számomra de jó értelemben véve,ugye custom recoveryben ezek a formázások:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
ez elméletileg vagyis gyakorlatilag mindent töröl(ne) miután a rom települt wi-fi bekapcsol,megtalálja a routert és csatlakozikviszont jelszóval védett a csatlakozás és HONNAN szedte a jelszót???én nem írtam adtam meg neki! Az SD kártya pedig formázva lett,ha netalán innen szedte volna a jelszót.
Ezt véletlenül vettem észre,hogy ha a jobb felső sarokban megérintjük az órát a bal felső sarokban megjelenik a dátum,persze lehet ez senkinek nem újdonság már
Kelzsoca valamit félelmetesen jól eltaláltál ugyanis az akksi már jó ideje 45%-on van,ez vagy "beragadt"vagy ilyen jól sikerült az optimalizálás(igaz proci min-245Mhz,max-320Mhz-en ketyeg)ha ilyen jól lesz a fogyasztás és így beválik ez a rom jogdíjat fizetek neked érte
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #3918 üzenetére
Már 2hete csak olvasgatom a topikot és...okulok. Az alap T-mobilos rommal komolyabb problémám nem akadt,jól teljesített de azért kíváncsi voltam az optimalizáltabb romra.... Ma, rá is szántam magam Kelzsoca által készített SkatTe rom telepítésére,az usb driverrel elég rendesen megszenvedtem kb.vagy 3óra de mikorra a custom recovery felment onnantól tényleg ment minden mint a karikacsapás. Most ismerkedem a rommal,tetszik legalábbis elsőre picit még fura a megszokott gyári után,de ezt könnyű lesz "megszokni".Az akksi töltöttségi szint kijelzése nagyon ötletes,kimondottan tetszik. Köszi Kelzsoca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest