- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonames
tag
Sziasztok!
Szeretnék Bladera Stabil megbizható rendszert! Tudnatok ajanlani egyet? Jelenleg 4.1.2. van Cyanogenmod 10-20130708 kernel: 2.6.35.7 van fent! Nem muszaly ujabb csak stabil legyen ez a lenyeg! Előre is köszönöm a segitséget!
Üdv.: Nonames
-
nonames
tag
sziasztok stabilan müködö frissebb romot szeretnék mint 2011-es év! Tud valaki ajanlani valamit? Sanyi
-
nonames
tag
Sziasztok!
Lassan több mint egy éve használom Kelzsoca Ice Armor II. Reborn romját! Maximális megelégedéssel! Soha semmi bajom nem volt vele... most viszon tszereztnék egy frisseb de Ugyanilyen megbízható romot! Kérlek ajanljatok nekem hogy mik a legnépszerűbbek es megbizhatók most!
Grat a Romhoz Kelzsoca es Apelme! hosszú távon is kiválló munkát végeztetek!!
Üdv.: Nonames! -
nonames
tag
még egy kérdés:
Ice Armor 2 rebornnál a kernelt is fel kell rakni? a Tom G félét? Mi a különbség?
-
-
nonames
tag
Valahogyan le lehet ellenőrizni hogy a TPT-s partícionálás sikerült-e?
-
nonames
tag
Sziasztok!
Olyat tapasztaltam az utóbbi napokban hogy a Bladem képernyője ok nélkül bekapcsol utána ki majd megint ki és ez megy akár egész éjjel reggelre szinte teljesen leszívja az aksit. ha újra indítom akkor elhagyja egy kicsit de később újra előjön a hiba. újra raktam a romot de ugyanaz a baj. Mi lehet a gond? Találkozott valaki ilyen jellegű problémával?
First Strike rom-om van.
előre is köszönöm!
-
nonames
tag
felraktam a CM9-et de nem találok filekezelőt és sajna nálam sem megy a wifi
hogyan lehet filekezelőt találni rajta vagy appokat felrakni kártyáról? -
nonames
tag
Sziasztok!
Most készülöm felrakni a cm9-et! Átpartícionálok 160-as systemre utána hogyan kell felraknom a romot mert már ahogy elnézem változtak a dolgok 4-5 hónap alatt. az akkori recovery-s módszereket ismerem. sokat romoltam régebben de az angollal hadi lábon állok és nem vágom hogyan kell most felrakni ezt. mit kell tennem a Gapps-al. tud valaki segíteni?
-
nonames
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni hogy az új cm9-es romot hogyan kell felrakni?
Én még csak a régi recovery-s módszert ismerem, formatok stb...Ezt a TPT-t és a 200Mb-os system partíciót nem vágom hogyan kell kivitelezni pontosan. Illetve melyek a hétköznapi ember számára nem szükséges appok? sok a név és ismeretlen app a mappában. tud nekem segíteni ebben valaki esetleg llinket magyarul.
Előre is köszönöm! Üdv.: Nonames -
-
nonames
tag
recovery managerrel hogy kell felrakni a recovery-t sd-n hova kell rakni a zipes recoveryt?
tud valaki segíteni? -
nonames
tag
válasz
#40993792 #4969 üzenetére
Nos hát az eelőző romhoz képest gyorsnak gyors de néha megakad egy pillanatra mikor sokat lapozok vagy lehúzom a menüt. marketnél vagy játéknál ha kilépésre megyek egy pillanatra megáll gondolkodik és utána kilép, de ez csak 1-2 mp. Szóval nincsennek itt egetrengető dolgok de engem zavar amúgy szép a rom meg jó de nekem a gyorsaság a pontosság a mindenem, és ebben Zsoca sugardaddy-ja nagyon jó volt. és valami olyan pörgős romot keresek, ami nem akad meg egy pillanatra sem. hát ennyi lenne.
egy kérdésem lehetne?
azt hogy nézem meg hogy most milyen a partíció kiosztásom?(#4970) ux1: Biztos úgy van de nem annyira tetszik, /remélem nem sértelek meg /
minden tiszteletem a tiéd de egyelőre nézelődöm, régen 15romot raktam fel egymásután mire megtaláltam azt ami nekem akkor a legmegfelelőbb volt.(#4973) Psychonaut: máskor egy másik romnál szinte az összeset kipróbáltam de meguntam cserélgetni mert egyik sem az volt ami nekem tetszett, kicsit válogatós vagyok, de ez van.
-
nonames
tag
nekem idáig Zsoca Sugardaddy romja volt nagyon szerettem tényleg tökéletes volt de mostmár váltani akartam és bepróbáltam Ux 2.3.5-ös römját de nem jön be bugol, akad, szóval most visszanyargalok a gen2-be és ott keresek romot, most ezt a First striket nézem meg ezt látom elég sokan dícsérik majd rábpróbálok.
-
nonames
tag
válasz
Psychonaut #4963 üzenetére
El is döntöttem a First Stiket rakom fel az 2.3.7-es? És mennyire stabil az? Bug?
Keresem a gen3-ból gen2-be részt, eddig nem találtam
-
nonames
tag
Sziasztok!
Tegnap gen3ba löktem a telót s most ZTE 2.3.5 GingerBeer-G3-r2-xTRA ( Custom "Gen3" ) ez van fent de cserélni szeretném LibrApi_Ginger_V2 3 ROM erre.
a kérdésem az hogy a leírásban az van hogy a recovery 4.0.0.5 -ös de nekem a telón már 5.0.2.0 van, ezzel i mehet a csere?Illetve egy másik, hogyha nekem ez sem jön be akkor visszalehet gen2esíteni? ha igen linket tud valaki?
Ja és olvasgattam láttam írkáltatok 2.3.7.-ről az melyik rom? és van-e magyar főzött verziója?
Köszönöm türelmetek és a segítséget előre is!
Nonames
-
nonames
tag
válasz
Psychonaut #4834 üzenetére
köszönöm szépen, ha nemtetszik úgyis gen2 leszek ott a cm7 romok bejönnek
-
nonames
tag
válasz
Psychonaut #4831 üzenetére
most kezdem mindjart a műveletet de ahogy nézem nemsok még a gen3 rom igaz? nekem eddig zsoca romjai jöttek be a gyorsaság miatt, meg szezsoé náluk nem is láttam gen3at.
-
nonames
tag
válasz
Psychonaut #4822 üzenetére
rendben köszönöm szépen mindjárt meg is nézem
és ezt ha megcsinálom akkor csak gen3-as romokat tudok rárakni? (ez lényegében a librásított blade?) vagy gen2es rom is szóba jöhet?
-
nonames
tag
válasz
Psychonaut #4809 üzenetére
tudnál mind a kettő verzióhoz linket ahol van pontos leírás és egy gen3romot linkel? nagyon megköszönném
-
nonames
tag
A keresztaőa élő hátteret támogat?
Nonames
-
nonames
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után nézek be a fórumra! Kb. 2 hónapja nem jártam erre sem a telefonok birodalmába! Most látom elérkezettnek hogy cseréljem a Kelzsoca által készített Sugar Daddy-t./ köszönet érte kivállóan ment és még menne is!/ Kérném véleményetek, hogy milyen újdonságok vannak Blade területén. Láttam van Goodfather, az milyen?
És a romot úgy szeretném cserélni hogy a jelenlegi összes programom beállításom megmaradjon, ezt hogyan lehet véghez vinni? Ez utóbbiban részletes segítséget kérnék!
Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget!
Üdv.: Nonames
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest