- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
cjvt3o
aktív tag
őőő. de. igen.
csinálsz egy ext partíciót az SD kártyára, és a /data helyére mountolod ezzel az appal. máris akkora lesz a /data, mint az ext partíciód.Hm... És ez bootnál nem jelenthet problémát figyelembe véve, hogy a használt devfs az usb eszközök felépítését később kezdi meg?
(Néztem a review-kat az apphoz, de nem nagyon van, ahogy elnézem.)
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
x1port #24999 üzenetére
Thx.
"Minden kötél szakad"-nak mindig csinálok full backupot cwm-ben.
"Sajnos" a gyerek ismeri a JB-t (nálam, az asszonynál és tableten is az van), és elengedhetetlen szükségét érzi pl. a telefonhoz beszélgetésnek (azt az érvemet, hogy v6-oson nem biztos, hogy össze lehet hozni, könnyedén lesöpri azzal, hogy nem tudja, mi az a v6, meg mi az a processzor, helyette a nagy, ártatlan, kerek szemekkel való "apa, azért próbáljuk ki, hátha jó" könyörgést favorizálja, mint informatikai megoldást).
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
x1port #24995 üzenetére
Eh.
Mondjuk igazából ugye az van, hogy a gyári partíció kiosztás miatt a /data-ba mountolt eszköz annyira kicsi, hogy gyakorlatilag nem nagyon fér el semmi a telefonon (legalábbis a lányom igényeihez képest), az SD kártya pedig értelemszerűen nem tudja megoldani a szűkre szabott /data-ból fakadó gondokat.
Az általam (korábban) letöltött TPT pakkban előredefiniált image-k közül a 160-as system méret a legnagyobb. Ha esetleg tud vki alternatív TPT forrást és megosztaná az URL-t, hálám üldözni fogja. Ezek szerint sakkoznom kellene, a lehető legkisebb, de a ROM-ot fogadni képes system-ig eljutva.
Igen, a 150+ MB-ot saccoltam én is a ROM tartalma alapján, illetve féltem attól, hogy átmeneti tárolónak ugyanazt a partíciót fogja használni a telepítő, ahova a kész rendszert is rakja - eszerint a félelmem beigazolódni látszik.
-
cjvt3o
aktív tag
Amikor cwm-ben installálni próbálom a rom-ot (zip).
Elkezdődik az install, majd failed, a fenti (illetve kicsit hosszabb, de ha visszakeresed, tegnap este körül az egészet is leírtam) hibaüzenettel leáll.
Ugyanez van a CM10-JB alapú MIUI installnál is.
A Sweet_Dreams_Blade_III (vagy mi) rom viszont csont nélkül felmegy.
(Most nem tudok pontos infókat mondani, mivel a lányom telójáról van szó, neki pedig éppen sürgős játszani valója van rajta, szóval csak este tudom hackelni, mikor már a hölgy alszik jól.
)
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Keeperv85 #24950 üzenetére
Esetleg leellenőrizni a build.prop fájlt a system-ben...
Ti. a ROM-ban? (Lévén, az eszközön a /system partíció formázva lett, tehát ott nincs file.)
Ha viszont mindkét ROM hibás:assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" || getprop("ro.build.product") == "blade"
E:Error in /sdcard/new_rom.zip
(Status 7)
Installation aborted.akkor miért nem jelzi senki sem az adott fórumszálban ezt?
A recovery új egyébként, a Blade_Sweet_Dreams_III jól települ, valamint a backup és restore is működik benne.
A fenn lévő romban (Blade_Sweet_Dreams_III) a /system/build.prop file
ro.product.device=blade
ro.build.product=bladeváltozóértékeket tartalmaz.
A korábban írt két ROM telepítése akkor is ugyanezzel a hibával száll el, ha nem formázom le a /systembe csatolt partíciót.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Keeperv85 #24947 üzenetére
Most Blade_Sweet_Dreams_III van fenn.
A CWM 6.0.1.2-es.A hiba jelentkezik ezeknél a ROM-oknál:
CyanogenMod 10 (Android 4.1.2) [link]
MIUI.v4-JB for the ZTE Blade_2.11.2 [link]Mivel az érintett ROM-ok leírása szerint az eszköz stimmel, valamint a letöltött zip-ek is jók, így gondolom, hogy valami script vagy properties nem jó, de ötletem nincs a megoldásra (amit találtam ilyen hibát, ott vagy a letöltött zip volt hibás, vagy olyan megoldást javasoltak, amely egy teljesen más felépítésű ROM-nál működik csak).
Szóval tudja valaki, hogy mit lehet tenni, ha rosszul van összerakva a CM10 script (bár gondolom ez nem áll meg, mivel biztosan feltűnt volna a szálakban másoknak is), vagy properties probléma van?
-
cjvt3o
aktív tag
Üdv,
Rom (legalábbis CM10) telepítéskor előforduló
(...) assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" (...)
típusú hibára nem tudja véletlenül valaki a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest