- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fischi
tag
válasz
kelzsoca #12051 üzenetére
Kicsit megkésve reagálnék ismét
A gyorsan merülős probléma nálam is fennállt. Párom telefonjára is felkerült az IA2, nála semmi gond nem volt az aksival. Ezen felbátorodva egy recovery frissítés után (első körben a tpt-s particionáló által feltett cw 3-as alól tettem fel, másodszor már a 4-es alól), újratelepítettem, most is merül, de már közel sem annyira vészes, igaz a másik telefon jobban bírja. A programok ugyanazok, mint első körben, szóval ez az egész kissé parajelenség, de másodszori feltéttel már nem idegesítő a dolog.
-
fischi
tag
válasz
dragon1993 #11899 üzenetére
Nem ez a gond, másik sim kártyával megy a net... Újraindítás sem segített
Frissítés előtt nem volt gond. Na felhívom az ügyfélszolgálatot... -
fischi
tag
Feltettem az IA2-t egy másik blade-re is, nem akar felmenni semmilyen adathálózatra (se 3g se edge se semmi), a megfelelő apn be van állítva (másik telefonon ugyanezekkel működik). Mit kellene még megnéznem? Köszi előre is
-
fischi
tag
válasz
kelzsoca #11498 üzenetére
Én tegnap tettem fel a romot, éjjelre lemerült. Reggel lehúzva töltőről mostanra megint teljesen lemerült, pedig semmi különöset nem csináltam
. Ezelőtt a hivatalos 2.2 volt fent, ugyanilyen használattal kb. 2 napig szokta bírni.
Semmilyen backup programot nem használtam, ugyanazokat az appokat tettem vissza marketről, mint amiket korábban is használtam... Akkor én mit csináltam rosszul? -
fischi
tag
Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem. Adott egy (vagyis kettő is van
telenoros 2.2-es blade, és az adatkapcsolat mindig csak 3g-t jelez ki (vagy edge, H kijelzést még sosem láttam), mellette egy másik androidos teló simán H-t jelez ki. Ez azt jelenti, hogy sosem kapcsolódik maximális sebességgel a hálózatra, vagy valami rosszul van beállítva, esetleg semmi jelentősége sincsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest