- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmuty
csendes tag
válasz
Keeperv85 #29936 üzenetére
Hát ezt szomorúan olvasom, ha tudom, hogy így járok nem veszem ki a kukából a készüléket, de megsajnáltam és adtam neki egy esélyt még egy új kijelzővel, hiába. Már csak az nem világos, hogy a meglévő rendszerrel hogyan működött betöltés után? Bár a színei meglehetősen fakók, kékes árnyalatúak voltak és gyenge volt a fényerő, de ezt betudtam az utángyártás hibájának. Akkor nem marad más mint R.I.P.
Ja és majdnem elfelejtettem, ezek kösz a segítségedért, még ha hiábavaló volt is.
-
Szmuty
csendes tag
válasz
Keeperv85 #29912 üzenetére
Szia!
Tanácsodat megfogadva felraktam a gyári rendszert, azonban most csöbörből vödörbe kerültem. Felment a recovery, majd a rendszer is, de most már egyáltalán nem működik a kijelző. Azért gondolom, hogy sikeres volt a telepítés, mert a bekapcsolt telefon kicseng, sőt fel is tudom venni látatlanul is. Próbáltam a telenor oldaláról letölthető frissítéssel is, azzal is ugyanez a helyzet. Merre tovább? Rossz kijelzőt kaphattam volna? Vagy essek neki fizikailag is újra rakni?
Válaszod előre is köszi!
Jani
-
Szmuty
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A még megmaradt nagyérdemű tulajok segítségét szeretném kérni. Kisebb baleset érte a pengémet, melynek következtében ki kellett cserélnem az lcd kijelzőt. Youtube video alapján nekiestem és úgy néz ki (félig) sikerrel is jártam.
A problémám a következő: bekapcsoláskor nem jelenik meg a boot logo, hanem sötét marad a kijelző mindaddig míg fel nem áll a rendszer. Akkor is csak a power gomb kétszeri megnyomásával, a kijelző ki-be kapcsolásával éled fel.
Így használni ugyan tudom a telefont, de romot cserélni már nem, mivel nem látom a recovery-t sem. Emlékezetből meg nem szívesen barangolnék benne.User error és valamit rosszul raktam össze, vagy előfordulhat ilyen jelenség? Mivel orvosolható?
A válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
Jani
-
Szmuty
csendes tag
válasz
metalstorm #29707 üzenetére
Mekkora system kell neki?
-
Szmuty
csendes tag
válasz
vizslakutya #29026 üzenetére
Az eddig kiadott összes frissítéssel ugyanez áll fenn, pedig tetszene, mert elég gyorsnak tűnik a többi 4.* után. Még nem adom fel, de lehet megy vissza egy jól bevált rom.
Köszönöm a tanácsokat.
-
Szmuty
csendes tag
válasz
vizslakutya #29024 üzenetére
Jelenleg nincs is telepítve semmi ilyen, csak a natúr rom.
Kérdésedre pedig:
164 MB foglalt, 64 MB szabadÚgy olvastam modaco-n ez mással is előforduló probléma.
kukinyo tanácsát megfogadva megpróbálom újra particionálni. Swap-nak mennyit állítsak be (ha van egyáltalán értelme)?
-
Szmuty
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni! Korábbi romokhoz Link2sd alkalmazást használtam, de az új 4.4 tartalmazza az int2ext scriptet. A sd kártyámon (gyári 2 GB) 256 MB ext partíció van, de a rom telepítésekor nem csatolja fel. Próbáltam 6.0.2.7 recovery-ből újra partícionálni, de az sem segített.
A kérdésem, hogy mivel próbálkozzak még? SD kártya csere? Vagy ne recovery-ből formázzam?
Esetleg van rá valami mód, hogy ezt az int2ext scriptet eltávolítsam a romból?Előre is köszi (utólag meg pláne)
-
Szmuty
csendes tag
Üdv ziyan!
A leírt módon felraktam a romot, azonban a gapps telepítés után az a hibaüzenet fogad, hogy a beállításvarázsló váratlanul leállt. Leokézom, de újra és újra visszadobja. Mi lehet a hiba? Mit csináltam rosszul? Jó lett volna kipróbálni a cm9 eco után, de így sajna nem tudom letesztelni.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest