- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz
Groovebaby #22641 üzenetére
Itt is találni a hardveraprón! [link]
-
apeelme
addikt
válasz
Groovebaby #21663 üzenetére
A Facebook android-os kliense nem sikerült valami jól, sok a panasz rá, és frissítésről frissítésre csak rosszabb lesz, szvsz is használhatatlan...
Helyette kipróbálhatjátok a Friendcaster, Seesmic, Flipster alternatívát, sokkal jobbak...persze mindegyiknél vmi kompromisszumot kell kötni...(#21670) G^zC^mp€r: Persze van újabb...nigthly-k jöttek ki azóta és van már stable is...ezek módosítatlan szűz cm-ek, gapps nélkül...és vannak ICS próbálkozások is, sokak szerint napi szinten használható persze vannak részei amik nem működnek, és nem is fognak soha...ezek megismeréséhez elég csak visszaolvasnod.
-
^Clown
addikt
válasz
Én Telenoros vagyok, egy ideig nálam is vacakolt a FB app (SS RLS 7), de mostanság megjavult.
-
etitkar
csendes tag
válasz
én is használom de csak wifin megy kb 2 hónapja bolondult meg és azóta csak szenvedek vele.
-
etitkar
csendes tag
válasz
Groovebaby #21661 üzenetére
szerintem a ingyenes tmobilos fb felé van valahol elásva a hiba.
De lehet hogy csak hülyeségeken gondolkozom. -
etitkar
csendes tag
válasz
Groovebaby #21659 üzenetére
igen
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Groovebaby #21654 üzenetére
nekem is van ilyen problémám, de egyelőre ha lentebb veszem a hangot, akkor türhető
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Groovebaby #21639 üzenetére
Mi volt a baja, ami miatt elvitted?
-
apeelme
addikt
válasz
Groovebaby #21634 üzenetére
Csere okostelefonról ne is álmodj..kapsz egy buta nokiát amivel telefonálni lehet meg sms-t írni...szinte tuti...
t-mobile-nál (máj.11-ei infóm - fizikai gombok nem mindig működtek helyesen) nem javítanak ha garanciás a probléma, hanem cserélnek "új" (refurbished) készülékre...amire term. várnod kell ~2-3 napot...
-
kentucky
őstag
válasz
Groovebaby #21634 üzenetére
Elméletileg adnak, de biztos ami biztos kérj, kötelesek adni , szerintem a Grand X nagy siker lesz,
-
kentucky
őstag
válasz
Groovebaby #21630 üzenetére
Én is így vagyok, mint te alig hallom őket, de nekem a hangélességgel van baj, visszaraktam, de fontos, hogy a csodazip módszerrel tedd vissza, ha nem akarod az FTM recoveryt külön visszaflashelni. Nos az én készülékemről azt kell tudni, hogy egy éve megrepedt a kijelző, egy erdei túra közben. Tegnap elvittem a t-mobilhoz a készüléket, és azt mondták kizárja a garanciát a törés , mert biztos leejtés közben keletkezett a repedés és a hangszóró baj is (mindegy csak ne kelljen megjavítani a hangszórót) tehát visszautasították. Elméletilega tmobáljnak van partnerszervíze, de először be kell adni pár napra vizsgálatra, utánna döntik, hogy cserekészüléket kapsz-e , de a helyszínen kell kérni ideiglenes készüléket, amíg javítják, 95%, hogy csere lesz, én már csak a grand x-re várok karácsonyig
-
kelzsoca
félisten
válasz
Groovebaby #21630 üzenetére
Mit vagy hogy fognak csinálni?
Először is jó alaposan bevizsgálják a készüléket, mert ki lett a szerviznek adva, hogy minden ZTE készüléket be kell vizsgálni, és ha olyan dolgot találnak, ami garanciavesztéssel jár, akkor a garanciának azonnal vége is. (mostanság sűrűn előforduló jelenség ez, tessék odafigyelni, hogy ne legyen probléma)
Ha nem találnak rendellenességet, akkor pedig javítani fogják a készüléket, ez esetben egy hangszóró csere lehet a megoldás.
-
TRob1
veterán
válasz
Groovebaby #20732 üzenetére
Próbáld úgy 1 napig hogy nem pakolod vissza az appokat, máris kiderül hogy app vagy más gond-e.
Amúgy nekem sosem volt különbség romolás után hogy első feltöltés vagy épp a 18-ik.
-
ux1
addikt
válasz
Groovebaby #20724 üzenetére
Azt a mokee-t felejtsd el merül mint a nyeletlen balta. Sz*r az egész....
(#20723) sch_a
Én meg nem találtam olyat az ICS-ben ami miatt váltanom kellene. Azért hogy ez-se az-se megy meg nem kell így idegeskedni...
Amúgy se tetszik az a csúnya lapos minimalista stílusa.... Az vmi undorító....
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #20713 üzenetére
Na ennyi, le is merült.
Most még csinálok akkor 2-3 kisütési ciklust, bár az előző romokkal semmi ilyen nem volt, csak a tegnapi Mokke-n meg most a nightly-n.
Nem értem mi lehet a baja -
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #20681 üzenetére
Mokee romnál az akkumulátorhasználatot hol lehet megnézni? Lehet, hogy csak én vagyok béna, de én nem találom sehol....
-
Glatius
őstag
válasz
Groovebaby #20678 üzenetére
A 2-3 töltési kisütési ciklust meg kell várni, ha az akku napló is törlődött... ROM-olás után nem törvényszerű ugyan, de nem meglepő a vészesnek látszó fogyasztás. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy egy nagyobb tudású ROM többet igényel energiában is.
A rendszermag-készülék párosítás is okozott már meglepő eredményt, nekem pl. az IA2R csodás 2-3 napos eredményt hozott, míg másik készüléken 18 óra alatt megkajálta az akkut. -
Najlahu
csendes tag
válasz
Groovebaby #20465 üzenetére
Ha még érdekel, már elérhető a MokeeOS v1.10.398 V880 Multi-language v0.1 magyarul is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Groovebaby #20465 üzenetére
Üdv!
Látom senki nem javítja, de szó nincs semmiféle nyelvi csomagról.
Ez a móki emberke egyszerűen a system/app alatt található alkalmazásokból (illetve magát a framework-öt is) pakolta be azon verzióit, amiben az összes nyelv szerepel, tehát komplett alkalmazások, amik nincsenek kiherélve nyelvi szinten.
-
szeryo
tag
válasz
Groovebaby #20455 üzenetére
jo ez a mokee rom szép gyors de az akksi használata sajna nagyon gyatra .több mint egy hónap használat után mondom...
-
Najlahu
csendes tag
válasz
Groovebaby #20455 üzenetére
Van hozzá egy nyelvi csomag amiben magyar is van de sokat ne várj tőle.
-
sch_a
addikt
válasz
Groovebaby #20415 üzenetére
Igen, Tmobile-os. Most kijelentkeztem, és vissza a felhasználónevemmel, úgyse jó. A friendcasterrel meg az a bajom hogy még megnézni se nagyon tudtam az üzeneteimet, mert csak villogott az a rész.
-
xSide
őstag
válasz
Groovebaby #20415 üzenetére
-
sch_a
addikt
válasz
Groovebaby #20407 üzenetére
Szerk.: kicsit elnéztem
Valószínűleg a facebooknál lesz a hiba, mert volt már hogy wifiről sem akart betölteni. Próbáltam tegnap meg ma is többször is, volt hogy betöltött 3g-ről is, de legtöbbször nem jelenik meg semmi, és a böngészőben a mobil verzió se jó. Pedig az adatátvitel meg van, mert megy felfele szépen a számláló a data counterben.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Groovebaby #20382 üzenetére
az be van.csak ha tobb facebook app van fent akkor mind1ik frissit.
szerk.:jo lenne a friendcaster, ha minden funkcioja mukodne az ingyenes verzioban.
-
szeryo
tag
válasz
Groovebaby #20360 üzenetére
facebook alternativa Friendcaster.Egy probát megérí, messze nem olyan szar mint a gyári prog.
-
RtgLaci
tag
válasz
Groovebaby #19859 üzenetére
A nejem Blade-jén nincs 3G, sőt egyáltalán mobilnet sem, csak a wifi.
De nem is azzal van a gond, hanem hogy az egész úgy működik, mintha 50 Hz-en ketyegne a processzor...
Már az jutott eszembe, hogy segítene-e, ha megnyomnám a kamera melletti hardveres reset gombot... de nem tudom, mi törlődik akkor? -
barnam_
nagyúr
válasz
Groovebaby #19764 üzenetére
Nálam is a tegnapi Nightly van... 3G/wifi-n megy minden.
Esetleg töröld a facebook app adatait, és jelentkezz be újra. -
Razor_alpha
tag
válasz
Groovebaby #19668 üzenetére
A korábbi Ice Armoros tünetedre valószínűleg az a válasz, hogy ahol próbáltad nem tökéletes a sávszélessége / lefedettsége, illetve épp nem látta annak, az esetek többségében jól eltalálja melyik az optimális.
A nightlykban sok a hiba és mostanában nem frissítgettem rájuk, szóval azt feladom mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest