- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikunya
tag
Látom,Te kitartóbb vagy mint én, én tegnap feladtam a küzdelmet. A parancssoros módszerrel próbálkoztam, amennyi félét csak találtam a neten, hogy fel tudjam tenni a sebezhető recoveryt,de sehogy sem sikerül, pedig többféle driverrel is próbáltam, lehet elkezdem teljesen előlről megint,szóval át tudnád dobni nekem a pigfish-t ha megkérlek? kincses.v@gmail.com
-
Keeperv85
nagyúr
Ortodox módon:
adb-vel USB-n keresztül > nálad nem megy valamiért
SD-re másolva, majd terminal emulatorban dd-vel felírva > nem próbáltad szerintemGyári módszerek:
Módosított exe csomagok > nem próbáltad szerintem, nyilván USB kapcsolat nélkül nem fog menni
TPT csomagok > nem próbáltad mégKülső megoldások:
RomManager és társai: működhet... ne, ha megírták volna normálisan már egyszer is őket.
igen, az a TPT-s megoldás, amit találtál az egyik legbiztosabban végrehajtható beavatkozás. Ám az egyik olyan, ami a legtöbb téglát hozta össze...
-
Keeperv85
nagyúr
"Ötlet,h mit rontok el?"
Nagyjából mindent.
Miért lenne a telón a recovery, ha egyszer nem rakod rá? Az SD kártyáról nem igazán fog neked elindulni... Miért nem próbálod meg feltenni a drivereket rendesen, ha már a parancssorban azt írja, hogy nincs meg az eszköz?
A FTM módról nyilván még csak 600-800 hsz van a topicban, a másik 700 az archívumban, de nem néztél utána mire való. Kicsit súgok: nem fagy le, nagyon is működik az... légy szíves mielőtt valami sz.ral, mint pl. a rommanager és társai téglává varázsolod a készüléked használd kicsit a józan eszed és a keresőt, vagy inkább neki se állj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest