- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
Még jó, hogy off ez a topik... a Launcher 7 említéséért is keserves kínhalál jár minden komoly fórumban. Csak megfelelő véralkoholszinttel lehet elviselni.
De most télleg'... hogy lehet ilyen fantáziátlan valaki, hogy egyszerűen négyzetekre osztja a szutyok képernyőjét????
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2799 üzenetére
Kegyetlen? De nem embertelen! Nem lesz ez kellemetlen, szesszel megyek elejbe (reggel ez egy kedves tett) vele vedelek, s mennybe megyek!
Fegyelmezned nem kell, megvesztegethetlek?
-
Glatius
őstag
válasz
pista59 #2792 üzenetére
Nedves helyre ne tedd teee! Nem egy erre tervezett szerkezet! Zsebben, kezedben, esetleg melletted fekve (mert ez fel es' kelthet) lehet rendben, de megreptetve cseszheted. Kedvedet szesszel emelve tehetsz helytelent, s nem kertelek szerelve sem lehet delejt lehelned bele... de te teszed, engem nem lep meg, beleverem!
Hmmmmm szellemekkel szeszeljek? Legyen!
-
Glatius
őstag
válasz
pista59 #2776 üzenetére
Fejemben feltekert elmehegy (eszem) nem elemmel megy, szesszel s egyebekkel kedveskedve neveltem fel, szeretem mert megveszekedetten kellemes szellemem lett. Egyes embereknek ez esetleg kellemetlen lehet de nem tehetek ellene. Nekem megfelel.
Ne legyen melegem, veled vedelek sert.
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2746 üzenetére
Nem akarom még egyszer rászabadítani a Modacos exe-t ha teljesen felesleges... mert most még kicsi a /systemem, módosult tudatállapotban voltam mikor "genkettesítettem"'
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2742 üzenetére
Nem értem, hogy került bele a stock recovery... vagy user hiba, vagy nem, de az egyik biztos!
De milyen jól el lehet beszélni arról, hogy nincs miről beszélni...
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2740 üzenetére
Hétfőn még a fű se nő...
De amíg valaki be nem dobja a közösbe, hogy a CM7 napi használatra alkalmas, tökéletes alkotás, addig téma nélkül vagyunk, vagy a kereső elég.
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2738 üzenetére
Már magamban beszéltem... de a kollégák szóltak, hogy kihallatszik
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2693 üzenetére
Én is dolgozom... és én se sörös rekeszeket pakolgatok a spájzban...
De beszeszeztem párat a zöldruhás csillagból... -
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2686 üzenetére
Ha már kombó akkor KOKÓ! fél KOnyak-deci KÓla... fergeteges, és nem puffaszt mint a sör.
Meg kell jegyezzem a kóla-konyak egy kicsit hajaz a keserűlikőrre... -
Glatius
őstag
válasz
tariattila #2672 üzenetére
Szerintem meg egy moderátor tevékenysége sokkal jobban terheli a szervert, mint egy 18×18px-es szmájli. Ha ez mégsem így van, akkor ki kell dobni a szervert. (Vagy a modit
)
Nehogymá flood legyen egy sorminta! Stilisztikai indíttatásból alkalmazott grafikai alapelem.
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #2670 üzenetére
Az a modi amelyik egy offtopikban képes tartalmi moderációt csinálni, minden galádságra képes lehet!!!
Szegény szigszalagosok...
Igyunk az egészségükre!
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2631 üzenetére
De láttam Vinjac nevű szemetet is... de azt is KGST piacon árulták.
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2631 üzenetére
Magyarországon még egyetlen deci kannás bort sem kellett megsemmisíteni... megiszunk minden szart, mindegy az csak ártson!
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2629 üzenetére
Nem inkább brandy volt az?
Csak a Fr. o-i Cognac vidéken készült szőlőfőzet viselheti a nevet....
Valamikor a krumpliszeszből készült kommersz konyakot hívták úgy, hogy Desire Brandy -
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2627 üzenetére
Búvártej: lemegy körülnéz, viszajön....
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #2568 üzenetére
...
Donnnnt jú vant tú hold mi béjbi,
diszappojnted góing krézi!...Ha már énekelünk, akkoooo nagyot!
-
Glatius
őstag
válasz
hallerlaller #2529 üzenetére
Minden hasonlat sántít, a jó hasonlat nagyon is.... csak érzékeltetni akartam, hogy más körülményekre kár hivatkozni. Nekem épp ma a főnököm mondta: "Még az is lehet, hogy igazad van, de akkor is azt csinálod amit mondok."
Nos kétszáz hozzászólás a a ZTE topikban is kevés egy napra, az egész PH-n pedig - kijavít aki jobban tudja, - tízezres nagyságrendű post érkezik. Nem csoda, ha szólni kell ha probléma van.
Szezso15 pedig egy kedves pofa, akinek az akarata mindenképpen tiszteletet érdemel, androidul sokunknál többet tud, de ha nagyobb fába vágja a fejszéjét mint amekkorával elbír, hát ne csodálkozzon semmin !
-
Glatius
őstag
válasz
hallerlaller #2524 üzenetére
Hát épp ezen szórakozom: amikor az emberek tudják a szabályokat, de meglepődnek, ha be kell tartani. Egyébként pedig vagy szabad valamit csinálni, vagy nem, és ha már szóltak hogy tényleg tilos, akkor kár vitát nyitni.
Ha kiülsz füvet szívni a parlament lépcsőjére, és azzal védekezel, hogy dél-Amerikában nem tilos, legfeljebb kinevetnek.
-
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2517 üzenetére
Most mondhatnám, hogy az emberülés=emberré válás.... és teljesen igaz amit írtam.
-
Glatius
őstag
válasz
hallerlaller #2504 üzenetére
Kb. akkor kezdtem csetelni, mikor az itt lévő legifjabbak megszülettek... és még mindig szórakoztat, hogy az userek meglepődnek a szabályokon. Ilyen szempontból a NET világa kicsit előrébb is tart mint a külső. Az emberiség 2-3000 évvel ezelőtt kezdett leszokni az emberevésről. pár száz éve már az emberülést is büntetik. Nyilvánosan már tilos verekedni... de a cset az egyetlen hely, ahonnan a közösség igénye alapján kidobnak, ha rosszat szólsz. Ez van!
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2509 üzenetére
Emlékszem még a DC hőskorában, egy svéd HUB-on egy finn tagnak latinul magyaráztam el, mit jelent az az angolszó, hogy "fart".
...ventus in anus...
Megértette -
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2507 üzenetére
SIC TRANSIT GLORIA MVNDI
-
Glatius
őstag
Nem akarok ünneprontó lenni, de most, hogy Syl5 a moderátoroktól már kapott esélyt, nem kéne nekünk is megtenni ugyanezt???
-
Glatius
őstag
Na de kelzsoca! Mégis mit képzelsz magadról??? Majd pont neked fogok itten beszóóóóóóóóni??? Nemá!!!
Te akartad, megkaptad!
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2400 üzenetére
Az alkohol öl butít, és fertőtlenít....
még a mocskos szavakat is elviselhetőbbé teheti. -
Glatius
őstag
No igen, ez így van de csak a végeredmény számít.
Mindkettőben fut a háttérben egy program, de nincs semmi forgalom és mindkettő ébreszt is... csak az egyik teljesen használhatatlan.
Lehet hogy szerinted bug, de a gyártó megcsinált valamit valahogyan. Ebbe nem biztos hogy könnyű belenyúlni... úgy, hogy másképp, de működjön, és semmi egyéb hibát ne csináljon. -
Glatius
őstag
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #90 üzenetére
Pontosan erre gondoltam... és hibás jelölésnél csak a felhasználót kellene "hasbarúgdosni", hogy legyen olyan kedves megfelelően irányítani a posztját... akár utólag is.
...ez még itt is off!!!
-
Glatius
őstag
Multitouch.... valahogy nem keverednek/akadnak össze a koordináták.
...mint szegény pengénél. -
Glatius
őstag
Az akciójátékoknál nem is tartom szerencsésnek... amikor valaki ráizgul egy mászkálós lövöldözősre, nem csak a kijelzőpanelt repesztheti meg egy nehéz helyzetben, hanem kettétörheti a telót úgy ahogy van
Megakadt a szemem az off topic gombon.... azt a szakmai hozzászólásoknál kell használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest