- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Keeperv85 #17949 üzenetére
Ó, én 2000-ben még csak ott tartottam, hogy Danubius rádió
6-7 éve szerettem meg a metált a Static-X által, aztán visszább vettem, Avenged Sevenfoldot kezdtem hallgatni, majd áttértem a Disturbedre, és azóta tart a rajongás. Ezúton is köszönöm, NFS Underground és Most Wanted
-
nggabi
félisten
válasz
Keeperv85 #17461 üzenetére
jah, akkor passz. talán a a fejlesztőnek írj
de ez eddig is így volt és nem zavart senkit.
rendszergazdáknak
0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses -
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #17232 üzenetére
A Java-t már eleve úgy tervezték, hogy ne legyen benne GOTO... Eredetileg a PHP-t is, de abba utólag belepakolták.
Nálunk a C#-ot meg a Visual Basic-et nyomatják... Sajnos totál véletlenül egy MS referencia-iskolába kerültem, ahol a Linux egyetlen előnyeként azt tanítják, hogy kicsi.
És mindenből az MS cuccot kell megtanulni... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #17173 üzenetére
Hmmm.... Te még nem csináltál olyat, hogy a recovery helyére egyszerű boot.img-t teszel? Nekem annó így működött valami agyonnyúzott rom, igaz hogy már eleve féltégla állapotban volt a telefon, de végülis ment...
Lehet hogy normál állapotban nem ment volna...
nggabi:
Igen ÉS nem... Üdv a kvantumok világában...
Glatius:
Izé... Hát a téglásítás az úgy kezdődött, hogy elkezdtem csűrni-csavarni az EXE-t, kíváncsiságból...
Sajnos én szeretek a saját szakállamra tanulni. -
nggabi
félisten
válasz
Keeperv85 #16715 üzenetére
gondolj amit akarsz
hiába magyarázok neked, nem megy át... am volt még 1db home gomb hiba is. 1db pixelhibás kijelző. beégni meg 2 év után is csak annyira ég be h nem látod csak a tesztképekkel. problem?
a skét topikban mennyi hibás teló is volt mondjuk 2 hónap alatt?
-
nggabi
félisten
válasz
Keeperv85 #16709 üzenetére
áhh, az csak a szokásos hiszti... unalmas már
zsóti: mondjuk a valós véleményem tényleg az h 30kért megérné újban, még ha mókolni is kell. az más kérdés h minőségileg sztem némi szerencse is kell h hibátlan darabot kifogj. és persze én tuti h nem tudnám 2-3 hétnél többet használni, utána megütne a guta
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #16678 üzenetére
110k
Az új ára a 200k-t súrolta.
A Note support kihalásának fő oka, hogy megjelent az SGS3, a modderek szinte azonnal lecserélték a nótát, és innentől a fejlesztéseknek annyi, a Samsung sem foglalkozik már az óriásbébivel, majd a nóta2 lesz itt a megváltás (200k-ért
)
-
nggabi
félisten
válasz
Keeperv85 #16586 üzenetére
kipróbáltam, kb 10ből 8ra értékelném. a kisebb adóknál már nem teljesen tiszta, de jól működik az állomáskeresés. a gyári fülest meg jobb is h nem rakják ki, egy csomag szotyit se ér
arra jó h a gyerek (már akinek van) a 2. napon elhagyja
zsóti:
ez akkor is sértés volt az sgs társadalomra nézve. 40ért zenére kötelező sgst ajánlani na... ez így olyan mintha egy kazettás wókment ajánlottál volna neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest