- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
A Kutyát nem érdekli...
-
Glatius
őstag
Szebb napot a Zemberiségnek!
Megjártam a fél világot, és arra kellett visszaérnem, hogy a kis nyomorult sokadszorra is megúszta egy nyomorult nappal???
Fel vagyok háborodva! Asszem ebből dió-ágyas lesz...És már olvasni sincs mit.... nincs valakinek egy screenshotja?
-
Glatius
őstag
válasz
hallerlaller #6839 üzenetére
Ez duuuuuurva....
Valaki eriggyen a modkerbe!
Ez közterületen minimum garázdaság, weben pedig facepalm... -
Glatius
őstag
-
Glatius
őstag
tariattila, Luissimo
Itt mindent szabad... persze ha bunkofonról írtok, azt ne tegyétek közzé!Szép reggelt mindenkinek!
-
Glatius
őstag
-
Glatius
őstag
Wifialtató szép estét!
(#6784) nggabi
Még így is el fog fogyni az összes.Elgondolkodtatok már azon, hogy mijapitsáér zöld robot az Android logója?
Az android szó szerinti fordításban ember formájót jelent!Az Apple logója is körte kellene hogy legyen.....
-
Glatius
őstag
Wifi! ...mert megérdemlem!
Jó reggelt! -
Glatius
őstag
Jó reggelig aludni!
tariattila
Ebben a topikban nem szokás haragudni! Én tegnap este csak kétségbeesett voltam, mert úgy kérdeztél, mint azok akik tudják, de nem tetszik nekik...
Meg este is volt.... Meg keveset is ittam.
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6549 üzenetére
Már megint.. Egyedül te beszélsz az android leírásáről, arról van szó,hogy a ROM Kínában készült.
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6537 üzenetére
Ha kérdésnek szántad, elég furcsa fogalmazás volt, tendenciózusan vontál le következtetéseket. Spongyát rá! A fogalmazásról pedig kár lenne vitatkozni, egy kínai szöveg angol változatát fordították le magyarra. Bármi lehetséges.
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6504 üzenetére
Tényleg annyi eszed van, hogy nem fogod fel: a gyártó nem akarta a wifi ébrentartást, és nem sikerült megoldani senkinek. (2.2)
A ZTE új romja már tudja. (2.3)
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6497 üzenetére
Bakker csak a te kedvedért, hátha mégis megérted...
Valószínűleg firmware szinten van összekábelezve a wifi és a képernyő, a működést ugyanaz a flag kapuzza. Hogy a ZTE ezt miért csinálta így nem mondja meg, és még a firmware-t sem adja ki, tehát nem lehet csak úgy belenyúlni.
Senki sem állítja hogy jó, de ez van.Vannak áthidaló megoldások, hogy ne engedje alvóba a telefont, de ha érdekelne, akkor ezt már úgyis tudnád...
A CM sem a kiszivárgott 2.3 ból készült, ezért alapesetben az sem tartja.
A Vanilla féle megoldás még meg nem jelent ROM, a ZTE fejlesztése, amit hivatalosan még nem adott ki. Látom viszont, hogy a teljes tudatlanság sem akadályoz a vélemény-nyilvánításban, úgyhogy én ezt mostantól annak tulajdonítom, hogy a telefonod okosabb, nem beszél hülyeséget!
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6493 üzenetére
Na látod mindig abból adódik a botrány, hogy valaki olyasmire hivatkozik, amit a másik nem mondott.
Nem, mondtam például, hogy ilyennek kell lennie, hanem hogy ilyennek készült, és nem sikerült változtatni rajta.
Kérlek szűnj meg! -
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6489 üzenetére
Hát nem ezt brekegem már hetek óta?
Aki tudná nem akarja, aki akarná nem tudja.
Pont.Az meg hogy te mit szerettél volna, őket egy kicsit sem érdekli.
Szerintem menjünk flémet kelteni a Zájfon topikba, hogy MP3 csengőhang pedig kell.
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6482 üzenetére
Akor most neked is elmondom... a Blade
ILYEN
.
Ennek nem muszály örülni, csak tudomásul kell venni.
A kóbor apácák és lókórházi kedvesnővérek minden dezinformációja ellenére úgy tűnik, hogy a Penge tervezői nem gondoltak a folyamatos wifi igényre... és azóta sincs rá biztos megoldás.
A facepalm ott kezdődik, mikor valaki elkezdi állítani, hogy márpedig lenni kell folyamatos wifinek.
-
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca #6479 üzenetére
Na de minek könyörgöm? Úgyse olvassák el...
Van a PH!-n egy topik hülyeség ellen a Pengéről keresővellll és senki se olvas vissza! -
Glatius
őstag
válasz
Weeman1 #6475 üzenetére
Nem hiszem, hogy többet kellene erről beszélni. Működik.-... az ész nélkül mókolt (a jóisten se tudja honnan beszerzett) csodaROMokkal pedig többnyire nem. Típushiba például, hogy rendszeradatokat állítanak vissza különböző típusú ROM-ok között, amiek egyenes következménye hogy valamelyik modul hanyatt b@ssza magát!
Egy régebbi pengetulajdonos szavai szerint:
Nekimegy a Blade-nek, mit parasztgyerek az aktatáskának... és csodálkozik, hogy nem műkszikHa valaki csodálkozik, hogy a Blade nem egy másik telefon... ezen nem próbálunk meg segíteni.
És azokra is lesajnálólag nézünk, akik nem érik fel ésszel, hogy az SGS sem egy másik telefon...
-
Glatius
őstag
válasz
Weeman1 #6469 üzenetére
Nem tiltott téma, csak kockázatos...
Általában elszabadulnak az indulatok, mert vannak néhányan akik szerint a Penge wifije teljesen fasza, mások szerint meg használhatatlan szar, mert nem lehet vele nokedlit szaggatni meg tehenet fejni.
A többség feléri ésszel, hogy olyan amilyen, (és kész) de kár lenne flame-et bevállalni a megbeszélés kezdeményezésével. -
Glatius
őstag
válasz
Ricardo #6455 üzenetére
Van néhány agyoniskolázott, aki megnézi a HTC-t utána az árát, megveszi a vállaltan belépő szintű olcsó készüléket, aztán szalad az óvónénihez, fűhöz, fához, Varjú Varga Pálhoz, hogy nem csoda a masina!
Meg is érdemli a marha.
Az viszont nem köztudott, hogy a wifi nem alap, a mobilnetre van kihegyezve egy ilyen éppenhogycsak okostelefon.A véleménye nekem mindegy, az én üzletemet nem rontja, saját hülyeségét pedig mindenkinek joga van világgá kürtölni.
-
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca #6347 üzenetére
Jól teszed!
Én egy borszakértőt ríkattam meg, aki azt állította, hogy a nehéz vörös borokat 18-21 fokosan kell fogyasztani.
Én pedig (a hallgatóságban általános derültséget keltve) azt mondtam: A bor sokkal üdítőbb és hívogatóbb, ha 6-8 °C-on szolgálják fel, a pohár fátyolos párájának kontrasztja csak kiemeli a bor valódi árnyalatát, mélyebbé teszi még a fehérborok színét is, nem engedi elillanni azt a leheletnyi szén-dioxidot ami még ott lapulhat a bor tükrében, és az ízek sem mennek veszendőbe, ha lassan szürcsölve az ízlelőbimbóinkon hagyjuk őket megszületni.Eltátotta a száját, és annyit mondott, hogy nekem már nem kell ma több.
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6332 üzenetére
-
Glatius
őstag
Hétfő reggel még a fű sem nő....
-
Glatius
őstag
Na de most miért? Csak mert elmúltam 20? Na jó nem először... de amíg a záróizmokkal elbírok nincs baj. A sör egy kicsit nehéz ital, nem csak a tápcsatorna alsó felén kívánkozik ki, hanem a szájon át is, és a 12. után egy kicsit puffaszt!
Luissimo
Ha benne ülök, kit érdelel? Te nézed! -
Glatius
őstag
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #6166 üzenetére
Ha a dízel kész arra már kíváncsi leszek...
Mert a szén-dioxid meghajtású már idejétmúlt (Szifon) a gőzölősről meg leolvad a szixalag...philoxenia
Tulajdonképpen....
de nem elég, hogy nem okos, még nem is telefon -
Glatius
őstag
Hát akkor az én megoldásom neked nem lesz tökáéletes, az én monitorom 1280×1024-es, így nagyon megelégedtem a Core i5 2400-zal Gigabyte H67MA-D2H-B3 alaplappal (Onboard VGA ami összedolgozik az IGP-vel, 5.e es hang, 2×USB3 SATA3_SATA3 E-sata ) Komoly játékokhoz ez már most is gyengécske, és egy év múlva kér majd egy VGA-t, de a COD-4 maximum beállításokkal azért elkullog rajta.
.
-
Glatius
őstag
Belepofáznék kéretlenül, a Zsolt és a Levente is ősi magyar név, olyannyira, hogy idegen nyelveken nincs is megfelelője(még a szomszédosakban sem).
Egy kollégám a fia nevét alig tudta kiválasztani, mert az István helyett Stefan-nak, a László helyett Vasile-nak anyakönyvezték volna, ezért lett végül Levente. A másik fiát Csabának hívják, a lánya pedig Emese -
Glatius
őstag
-
Glatius
őstag
Наздаровъе товарищ келжоца!
Я имею хорошую денъ раждению! -
Glatius
őstag
Pista kolléga!
Mint azt fentebb megtudhattuk ma kezdődik kelzsoca életének hátralévő része
Van erre ünnepi érme a Zakadémiának? -
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #5989 üzenetére
Büntethetőséget kizáró okok:
-Elkövető halála
-Kényszer
-Fenyegetés
-Gyermekkor
-Tévedés
-Kóros elmeállapot -
Glatius
őstag
válasz
pista59 #5986 üzenetére
Kína vigyáz arra, hogy a liberalizmus be ne tegye a lábát. A jelek szerint a szabályozott gazdaság működik (Kína) míg a "mindenki azt csinál amit akar" rendezőelv csúnyán megbukott. Aztán hogy biztos legyen a helyzete megalapítja az Ázsiai Egyesült Államok-at...
Tényleg nem iszom többet!!!
-
-
Glatius
őstag
válasz
pista59 #5957 üzenetére
A Zakadémia Qualitológiai tanszékének közleménye:
Ha valami nem jó, azt úgy hívják: gagyi
Ha valami jó, akkor azt úgy hívják termék
Ha valami szép és jó, úgy hívják: jó termék
Ha valami nem jó de szép, úgy hívják művészeti alkotás
Ha valami újszerű, de olyan szar, hogy eladhatatlan, azt úgy hívják: tanulmány
Ha valami annyira csúnya, hogy már érdekes azt úgy hívják performanceÉs vannak még Samsungok is...
-
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #5726 üzenetére
És rohadt jó hangulat!
-
Glatius
őstag
válasz
philoxenia #5672 üzenetére
Lehet felőlem centrifuga, kedvesnővér, vagy lócsiszár is... a helyzet ugyanaz.
-
Glatius
őstag
válasz
#40993792 #5580 üzenetére
Nagyon szépen kérlek, ez a krumpli dolgot ne említsd többet!
Hát hová jutnánk, ha a burgonyatermesztők is ide járnának flémelni, hogy nekik bizony semmi közök az SGS-hez, és kikérik maguknak a kapcsolat látszatát is!!!
Weeman1 Egy alátámasztó hivatkozást légy oly szíves!
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #5402 üzenetére
Nem tudom mire és mennyire figyelnek oda a a zászlóshajó tervezői, de egy ilyen eszméletlen durva hibával kinn hagyni valamit: "- Gyroscope sensor" A tudatlanság és a magas véralkoholszint eredménye is lehet....
-
-
Glatius
őstag
válasz
tariattila #5388 üzenetére
Szeretem a vidám embereket!
Még akkor is, ha nem lovas magyarok.... -
Glatius
őstag
válasz
tariattila #5382 üzenetére
Nagyon praktikus ez a fórum... pofázás közben ugyanis nehézkes lenne inni. .)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest