- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Nekem is volt egy pár SE-m: T230 (2x), K300i, K310i, W300i, W580i. Illetve néha-néha apum (most már) ex-K510i-jét is használtam (jelenleg a W300-ast nyúzza). Ezek előtt egy Siemens C55-öm volt, utánuk egy LG Pop jött, majd a Blade. Most a Pengét tartom az eddigi legkedvesebb telefonomnak, de a W580i-t még mindig sajnálom. Nekimentem vele egy asztalsaroknak és betört a kijelző. Meg lehetne javítani, de annyiért már egy ennél jobb állapotú használt is kijönne.
-
nggabi
félisten
mán zsóti linkelte is a lényeget
zsótikám jah, ennyit már az én vérem se bírna el telóra... olyan 80k az a lélektani határ amit erre költenék pedig lehetne többet is de nehogymár
mondjuk az evonál is szívtam a fogam de azt úgy néztem h 23k-t kell rádobnom az sgs-re, annyit viszont bőven megért...
-
Keeperv85
nagyúr
-
Luissimo
veterán
Devon is a very popular first name for men (#566 out of 1220) and also a very popular surname or last name for all people (#33931 out of 88799). (1990 U.S. Census)
frissebb adatom nemvan
(Devon has 9 variant forms: Deavon, Devan, Deven, Deveon, Devin, Devion, Devonn, Devron and Devyn.For more information, see also related names Jevon, Tevon and Trevin. )
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fotózásra használni, az szvsz....
Azok a telefonok, amelyek elfogadható képet készítenek, annyiba kerülnek, hogy telik belőle egy kompaktra és egy hasonló tudású nem fotós telefonra....
8782: Nekem is jobban fut a BF3 a régi crt-n 640x480-ban, mint egy hasonló gépen futna full HD-ben.... A Blade kijelzője nagyon szép, cserébe ezen a felbontáson szenved pár játék....
Az ACE például a majd harmadakkora felbontáson nyilván sokkal szmútabb tud lenni.... -
pista59
őstag
Ja. De mik azok, amiknél előjönnek a SE előnyei?
Persze ez felhasználó függő, ki mit akar használni.
Pl. full hd-s filmeket jobban viszi a sony, de minek azon a kijelzőn?
Jobb a fényképezője?
LOL! Fényképezni telefonnal perverzió
Részemről is vitathatatlan, hogy némely játékhoz jobb.
De ki mire akarja használni.
Nekem ami fontos, az internet, a navigáció (mondhatnám a filmet is, de nem filmezek vele) a nagyobb, jobb kijelző a lényeg. -
umek7
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest