- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Legalább meglett.
Sajnos ez a game is ilyen, hogy grindolni kell. Mert amúgy jár kb 90 f2p wish / patch, ha megcsinálja az ember a házimunkát.Nálam ez van, november eleji, vásárolt acc, 3 hónapig csak spóroltam, aztán 1 astra, 1 m0w1 evelyn, majd megint spórolás. Pár hét azért kimaradt itt-ott.
Trigger nagyon kedvenc lett, mint karakter, overall. Peak.
Yi Xuan lesz a következő érdekes karakter, bár a dizájn olyan semmilyen, mint astra-nál és lám lám, yx is fog kapni egy megvásárolható skint, akárcsak astra, ami úgy tűnik megintcsak egy kicsit jobban néz ki. Ja meg Orpheus tűnt ígéretesnek.
Yi xuan sem úszta meg a hoyo-s parizerkar átkot.
De komolyan, akkor inkább adjanak mindenkire kabátot, úgy tűnik az az egyetlen ellenszer.
-
emiki6
veterán
Hajaj!
Kiszedem őt is m0w1-re, mint evelynt.Bár mostanra nagyon beleuntam a live service modellbe. Trigger kiépítése után nem fogom csinálni a napi, heti és time limited content grind-ot, csak ha kedvem lesz. Lehet abba is marad a zzz és csak ritkán nézek majd rá. Az endgame hamar elvesztette az érdekességét.
-
emiki6
veterán
Nem szeretem az ilyen jellegű skineket. Nálam szempont, hogy megőrizze a karakter eredeti karakterisztikáját, ne legyen ízléstelen, ne legyen groteszk. És még adjon is hozzá valamit az eredeti karakterdizájnhoz képest. Na az ilyen ritka, mint a fehér holló.
A legtöbb custom skinnel az a baj, hogy látszik: vagy szakértelem nincs mögötte vagy low effort -> kanyarban sincsenek a hoyoék által gondosan elkészített karakterdizájnokhoz képest -> gagyik.(Persze ez szubjektív, de) sok karakter dizájnja pl eredetileg "tökéletes", nincs mit javítani rajta. Zhu yuan és burnice pl pont ilyen, rajtuk minden mod csak rontani tud.
De qingyi pl fura volt, szerintem nincs összhangban a dizájn a karakterrel és az a mod amit linkeltem sokkal jobban ráillik, menőbb és csinosabb is.
Jane pl deréktól felfele szimpatikus, de a shortja meg a szakadt harisnya valahogy zavar.
Minden más karakter valamiért nem szimpatikus, Lighter mondjuk jó dizájn kapott, elég menő, Miyabi meg cuki, mióta updatelték az arcát.
Yanagi körül pl sosem fogom érteni a rajongást, az a titkárnő kinézet nekem nagyon érdektelen.Az, hogy pont qingyi-re találtam egy ennyire jó modot az mázli volt. Játékmechanikailag a kedvenc karakterem és ezzel kapott egy upgrade-et, így már zhu yuannal vetekszik, ami nagy dolog! Tettem nicole-ra is egy NEPS skint ugyanattól aki a qingyiset csinálta, hogy kiherensebb legyen a zhu yuan csapat kinézete.
-
emiki6
veterán
Csináltak egy mmd-t, aztán egy loopot. Egy lépéssel mindig a közösség előtt járnak.
A legfontosabb amúgy, hogy ki fog jönni tidal-ra is.
Én is kiszedtem tegnap. Az "overworld" mászkálás animáció meg 👀.
De elvonatkoztatva a lewd-től, elképesztő a zzz animációk részletessége, eztán a genshin animációk gagyinak hatnak, pedig azok se piskóták.Jól jött a változatosság, leváltani az anby nicole corin teamet burnice rina grace team-re.
-
emiki6
veterán
Én igazából még a sztori-s trial-oknál döntöttem el, hogy mégse skippelem, elég fun az a lángszórós gameplay, sokkal inkább, mint aminek video alapján tűnt. (Továbbá kell már egy event 5*, amíg nem lesz zy, qy rerun...). Caesar viszont a trial-ok alapján nem jött be, nagyon lassú és darabosnak érződik a gameplay pl egy qy-hez képest, akivel nagyon fluid.
A trailer meg elképesztő állatság lett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest