- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Battery költés Inter-knot level függvényében (magamnak szedtem most össze, de hátha még jól jön valakinek egyszer):
- lvl 35 eléréséig mindent érdemes farmolni, ami a karakterek és azok w-enginejeinek fejlesztéséhez kellenek. Disc farmolást érdemes mellőzni és jó tartalékolni az ether, valamint backup battery-t.
- lvl 35-ön érdemes elkezdeni disc-et farmolni és felhasználni a felhalmozott tartalék battery-t.
- lvl 40-45 között érdemes a karakter és w-engine fejlesztéshez visszatérni amíg nem érnek el egy jó szintet (karakter lvl, fontos talentek és w-engine lvl kimaxolása), aztán folytatódhat a disc farm.
- lvl 50-től el lehet kezdeni kimaxolni a karaktereket és azok w-enginejeit, valamint endless disc farming.-
Én most, így "újrakezdve" és már ismerve a játék részeit úgy döntöttem, hogy a shiyu critical node-ot, ahova 2 team kell hanyagolni fogom. Amíg nem maxolok ki 1 csapatot (most ez a zhu yuan qingyi nicole csapat), addig nem kezdek el más karakterekbe erőforrást tolni. Minden máshoz igazából elég egy csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest