Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. / topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
cerka14
csendes tag
Üdv. A mai napon vettem egy ZT (zenithink) C93-as 10,1-es tabletet. A problémám az , hogy frissítettem a rendszert jellybeanre a hivatalos oldalukról. Mert az ICS vmiért az én wifimet nem látta. Megvolt a frissítés. Minden tökéletes. DE . Amikor lezárt a kicsike , egyszer csak újraindult. És ez megy folyamatosan ha lezárom. Ha nyomorászom akkor megy szépen. De ha leteszem és lezárom vagy autó lezárja magát akkor pár másodpercen belül fogja és újra indul. Mit tegyek ?
Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad 6. Gen. 32gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest