- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
szerintem mindenki más is csak pénzt akar keresni a hétvégi felárral, az esetleges árfolyam-elmozdulás meg a kreált magyarázat hozzá. sokkal inkább az van a háttérben, hogy a hétvégén vásárlókon (vannak, akik ekkor érnek rá neten rendelgetni, a hétvégi külföldi városlátogatás meg eleve egy külön utazási kategória) akarnak pénzt keresni (veszteséget csökkenteni). sima (profitduplázó) üzletpolitikai döntésnek tűnt az is, amikor a revolut kb. minden ok nélkül félről egy százalékra emelte a hétvégi díjat
a curve is veszteséges, a revolut is veszteséges, a zen létezését meg már eleve nem is értem, szóval csak azért kell fizetni ezt a szart, hogy a fintechek kozmetikázni tudják az eredményeiket. ami egyébként rendben is van, az ingyenes csomagosok fizessenek, de a fenti levezetés alapján a fizető userekkel (szerintem) tisztességtelen kifizettetni ezt a díjat
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest