- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgfool
tag
válasz
hombre[EU] #4070 üzenetére
Az a része a dolognak még nekem se tiszta, én amikor látok egy lehulló elemet, vagy eleve olyat látok a földön, felmegyek ameddig tudok vele és akkor egy területet szeletet átsiklok. A kezdő részt leszámítva a fellegekben való területbe még nem nagyon merültem bele. Viszont voltam olyan darabkán, amin volt valami furcsa kődarab, de azt még nem tudta értelmezni link, biztos majd időközben lesz okosítás, valami küldi által.
-
sgfool
tag
Ezek az új shrine-ok nagyon tetszenek, van egy-két elvetemült feladvány, amit szerintem nagyon nem úgy csináltam meg, mint ahogy a nagykönyvben leírták volna, de ez a szép benne, hogy megadja a lehetőséget
A fősztori csapást nem erőltetem, majd egyszer rátérek arra is, most csak kalandozok erre-arra. A melléküldik jó pofák, plusz piros pont a korok küldetésekért. Haneto village környékén volt egy, ahol a hegyoldalról kellett volna lemenni vele. Csóró csak úgy leszajkózott a hegyoldalról az összetákolt cuccal
-
sgfool
tag
válasz
hombre[EU] #4060 üzenetére
Az a fajta volt, ahol a golyót kellett célba lőni ? Sok próbálkozás után esett le nekem, hogy azokat a spéci elemet egyfajta karónak lehet használni
-
sgfool
tag
válasz
hombre[EU] #4056 üzenetére
A kezdő zónában lévő 3 shrine elérése, vagyis elérni az egyikből a másikba már az kalandos volt
tényleg jól voltak adagolva a mechanikák
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest