- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #191 üzenetére
576-ról jöttem??
Nintendo Szamurájok = azok a fanatikus játékosok akik eldöntötték, hogy csakis N-konzolt fognak vásárolni főleg az N-specifikus exkluzív játékok miatt -
Weißturul
senior tag
amúgy ez a topik szakmai?
-
Weißturul
senior tag
kéne egy Nintendo Szamurájok topik
most gondolkodtam el azon, hogy minek kéne külön zeldás meg metroidos topik?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #187 üzenetére
jó nektek
én közelemben nemhogy emelet de még gémer ismerős sincsen
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #185 üzenetére
ismeritek a való világban is egymást?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #183 üzenetére
Igen
Gratulálok! Ön nyert egy szóbeli vállveregetéstDe ezért is idegen számomra kissé a Wii-s verzió, mert ugye Link mindig is balkezes volt
Áh, most Zeldázhatnékom támadt, minnyá izzítom is az emut(bár azon nem az igazi, de a ló nincs megteszi a szamár is)
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #179 üzenetére
Jatélleg a Twilight Princess is van GC-re ám
Hiába no, a kis lila nagyon el volt eresztve zeldákkal
Azért furcsa, hogy a GC-s és a Wii-s verzió egy, de annál radikálisabb dologban tér el.. Ha megmondod, hogy mi az kapsz egy szóbeli vállveregetést
Time Splitters 2-t próbáld ki, ennél jobb offline multis gammát életemben nem láttam
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #176 üzenetére
Én GC-re csak ezeket venném meg:
-Zelda: Wind Waker
-Metroid Prime
-Metroid Prime 2: Echoes
-Time Splitters 2
-Baten Kaitos Origins
-Battalion WarsTöbb nem is köll
De inkább már veszek egy GC kontrollert meg egy Wiit
#177: még az is jó lenne, hogyha az RTL-en a sok idióta szappanopera helyett beraknának egy egyórás műsort...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #173 üzenetére
Ott csúszkált az RTL-en a Shift reklámban a BMW M3-as...
Én már gondolkodtam GamerTV-n, de sajnos a műsoridőt összeállítani nem könnyűOk, lennének versenyek, játékbemutató, GSTV, interjúk meg minden, de már a reklámokat összehalászni is egy kisebb teher lenne... nameg a nézetség... Amerikában is csak-csak megállná a helyét, de itt
Sirandrish: Az a változat amiben egybe volt a Wind Waker, az Ocrina és a Majora's mask? Ráadásul GC-re még varezóni is igen kemíny munka
nem is tudom, hogy ha cspeztette az ember akkro tudott-e venni miniDVD-t és ha igen akkor azt megette-e a kis lila? Én úgy tudom, hogy DVD-meghajtót kellett ráapplikálni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #170 üzenetére
Itt magyarországon csak az NFS-t reklámozzák
Ha a nintendo/microsoft/sony hazai képviselete venné a fáradságot és berakatnának pár reklámot csodálkoznának...
Simán el tudnék képzelni Skyward Sword reklámot is meg Wii reklámot.#171: Prime 1-2? Sajnos nem volt szerencsém GC-hez, de próbálgatni azt tudtam
Ha GameRankingson az első Prime 96-on áll olyan rossz nem lehet
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #168 üzenetére
ó, királykisasszonyokat megmenteni valóban szép dolog
de márijó is ugyanazt műveli csak a főgonosz és a királylány ugyanaz mindig
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #160 üzenetére
figyelj: a pénz az pénz. gondolom az 576 és a mm egy fedél alatt van. vagy ha nem akkor előbb az előbbibe nézz be és kérdezz rá hogy ezzel lehet-é vásáróni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #157 üzenetére
Linket arról a kártyáról
-
Weißturul
senior tag
Amúgy nekem egy valamiért nem jön be a Zelda: nem ugyanabban az idősíkban, karakterrel, stb játszódnak az epizódok, legalábbis észrevételeim szerint. Most ugyanaz a fakardos suhanc néz szembe a Mindent Elborító gonosszal a Twilight Princessben? Vagy ugyanaz a Wind Wakerben és Phantom Hourglassban? Nem hinném...
A Metroid legalább egységes
Nyíregyháza nincs messze
(tőlem) Mennyi az MM-ben egy Wii? Legalább Remote Plus-os?
Segítenél a Metroidos topic összerakásában? Konkrétan azt nem tudhassam, hogy hány-mennyi Metroid volt az Aranykorban
(NES+SNES, azt tudom, hogy N64-re nem volt - az N baklövésére)
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #152 üzenetére
látom-látom, de nem tart semmiből írni a modkerbe
de a fenti 3 linkről csemegézz wiit
-
Weißturul
senior tag
grat a topikhoz
bár számomra kissé ismeretlenebb fogalom a Zelda, én inkább Metroiddal nyomultam
Samus kicsit vonzóbb karakter szerintem, mint Link
Amúgy az első HSz-ből kifelejtetted a Spirit Tracks-ot
Skyward Sword még naggyon jól áll
kéne egy Metroid-topic... na azt összefabrikálom én
szerk.: Ha Wii-t tervezel: Multiformat, Console Corner, KonzolVilág. MédiaMarkt? Hülye azért nem vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest