- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Gorcsev
tag
Megnéztem, és még ragadnak a bordák.
-
Ptech
addikt
válasz
Charlie Gordon #57 üzenetére
erről jelenleg nem tudok pontosat mondani, Gorcsevvel szeretnék egyeztetni a D-vel kapcs, és ha az nem jön össze, akkor beszélhetünk róla. Nekem op1 nem kell, majd rábarkácsolok egy 8 v. 9 centist...
-
Ptech
addikt
-
Gorcsev
tag
No itt vagyok.Sajnos tegnap nem tudtam megkukkantani a mem.hűtőket, most pedig még nem vagyok otthon. Holnap délelőtt mindenképp megírom.
-
Ptech
addikt
válasz
Charlie Gordon #52 üzenetére
az az árától függ, mennyit gondoltál érte?
-
Ptech
addikt
No, egy kis felhomályosítás. A HW piac úgy műxik, hogy van egy fél, aki keres/kínál vmit(ez lennék én jelen esetben) és vannak érdeklődők, akik ajánlatot tesznek neki. Ezen kívül még lehetnek olyan kedves emberkék, akik segítenek felhozni a témát a keresőben (vö: up). Nos a Te hszedet ezek szerint upnak veszem, úgyhogy thx. Semmi harag, ha nekem megvan a hűtő, tőlem használhatod a topicot, de nem így szokás, ha gondolod, nyithatsz sajátot is.
Üdv. -
zZzenith
csendes tag
üdvüdv! vf700 engem is érdekelne
nemtom kinél hol mennyiért van
Esetleg még lenne 1x 30cm revoltec piros és 1x30cm uv világító mütyüröm egy kicsit bajos inverterrel. úgyértem küllemre vajos, tökéletesen működik.. vki?
-
Ptech
addikt
köszi de, vf700: 4990, 80d: 6150-ért van boltban is
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Ha vkinek esetleg van használaton kívüli VF700 AlCu-ja, az is érdekel! Bolti ár 5k, természetesen az alatt, állapottól függően.
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
muxi-muxi
senior tag
VF-700-at (AlCu) már 5000-ért kapsz (nem a reklám helye, de: M**tral), primecooler-ben meg 4 rugi (ezt viszont már nagyítóval kell keresni). Ugyanolyan jó mint a Zalman.
-
Ptech
addikt
-
Gorcsev
tag
Nekem van egy elfekvőben. Mennyit adnál érte? Van hozzá vga memcsi hűtőbordám is.
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
jöhet akár vf700 AlCu is, a lényeg, hogy halk legyen, mert a gyári csúszócsapágyas C3D kártyám kerregése egy emelettel lejjebb is hallatszik
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
senkinek
-
Ptech
addikt
áppp
-
Ptech
addikt
biztos van
-
Ptech
addikt
Valkinek biztos van elfekvőben?
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Téma adott. Lehet használt is, lehetőleg Bp-n, op-1 nem kell hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged