- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Az attól függ mere laksz
Veszprém, Balatonfüred, Siófok, Győr ami viszonylag könnyen megoldható. A többi csak posta... szerintem egy sima borítékban el tudom küldeni.
atuci: köszi! Erre én is gondoltam, csak a menet miatt szerintem elég rossz lesz a hővezetése. Ha nem sikerül mást szereznem, akkor ez lesz.
[Szerkesztve] -
jesper04
csendes tag
Én is!
-
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
válasz
Charlie Gordon #70 üzenetére
még mindíg nem jött meg a csomag, de hétvégén nincs posta, szóval majd a jövő héten. Akkormeglátjuk mi lesz benne
, és mit tudok felajánlani nektek.
-
Charlie Gordon
aktív tag
Na megnéztem, sajnos elég sok minden hiányzik :
1 db Nipples
2 db Nut-A
2 db Plate Link Nipples
2 db Plate Link.
De a legfontosabb a Nipples lenne, a többi egyszerűbben pótolható.
Amit tudok adni :
2 db Front Side Heatsink Base Assembly B
2 db Back Side Heatsink Base Assembly B
Mindez ZM80C-hez !
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
még jól jönne egy c vagy d típus, akár hiányzó részekkel is -
atuci
őstag
válasz
Charlie Gordon #62 üzenetére
rendben, majd írd le melyik kell pontosan, ha van, akkor megoldjuk.
Lassan az az érzésem, hogy átkéne neveznem a topikot zalman alkatrészek csere-beréjére -
Male
nagyúr
Ptech-el mi lett, postázta már nekünk a darabokat?
(burkolt UP!)
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
Még kellene egy darab, végül is mindegy milyen típus, A, C vagy D
Darabok is érdekelnek! -
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
ace666
tag
udv
valman hp80D-hez valo nvidias felfogatom (a szendvics mindket oldala) van felesleges, ha valakit erdekel ajanljon erte vmit/vmennyit....
obudan vagyok... -
Ptech
addikt
No akkor a félreértések elkerülése végett összegezzük:
atuci
HP-k
a laposabb GPU blokk
Male
a vastagabb GPU blokk
csavarok, rögzítők
azt döntsétek még el, hogy kié a Zalmi feliratú borda, és kié a takarólapos. -
-
Male
nagyúr
A GPU-ra illeszkedő blokk, és az arra csavarozható nagy borda, meg a szükséges csavar kéne nekem: egy kisebb hőtermelésű VGA-ra szeretném felszerelni passzív hűtésnek.
Nekem kb 1K+postát (veszprémi vagyok) érne meg ennyi belőle.
A linkelt kép alapján a kisebbik blokk (nVidia) van meg a GPU-ra illeszkedőből, a túloldaliból meg a nagyobbik.
Szerk: bocs, nem vagyok folyamatosan, de most leszek 10-ig kb.
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
őstag lettem, juhé
-
atuci
őstag
na itt vagyok.
Male: Akkor pontosan melyik blokk kéne neked?
Azt a képet még mindíg nem sikerült megnéznem, xar az a kepfeltoltes.hu, használjátok inkább az imageshack.us oldalt, 100%-hogy működik, bárhonnan megnézhető, 7864 féleképp lehet belinkelni a feltöltött képet, szóval nagyon tuti.
Szóval most nem tudom mi van meg -
Male
nagyúr
Jó terv
Valami hasonlót próbáltam volna én is (bár nálam a csend volt a lényeg), de lebeszéltek a hajlítgatásról... ha neked sikerül, akkor lehet én is belevágok mégis.
(létezik hajéítható heatpipe, TTS árult, de elég drága: 6K körül volt ha jól emlékszem. Az lapos volt... meg is van a topic: [link])
Ptech & atuci: esetleg megoldhatnánk azt a D-s Zalmant úgy, hogy az alsó blokkot és a rá való bordát meg én vinném... (a csavar kéne, az alsó borda és az alsó blokk, ami a GPU-ra illeszkedik).
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
Szia!
Ha alkatrészeket keresel, akkor valszeg tudok segíteni. Vettem ugyanis egy használt 80D-t, de a kedves eladó egy ati felső és egy nvidia alsó blokkot adott hozzá, így nem tudom felszerelni VGA-ra. Ennyi a lényeg, tehát ami megvan:
Mindkét nagy hőleadó borda+kis fedőlap
hőcsövek
csavarok, rögzítők
1 db ati és 1 nvidia blokk
paszta
+ha gondolod a memó hűtés is mehet.
A pirossal megjelölt blokkok vannak:[link]
Nem tudom menyit szánsz rá, vagy hogy mennyit kérhetnék ezért, de szerintem egy kis barkácsra, amire Neked kell, megfelelő, és egy komplettnél azért olcsóbb is, szerintem meg tudunk egyezni.
Üdv.
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
hűtés lesz, de nem vga-ra, hanem chipset ill proci hűtés lesz, kivezetve a ház burkolatára. kisfogysztású gép készül, még a venti felvett árama is számít
ja és hajlítani, hát azt még nem tudom hogyan fogom, hogy ne törjön el, ha sikerült, akkor majd beszámolok róla. De ha eltöröm, azt is megírom
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Megkérdezhetem, hogy mit akarsz belőle csinálni?
Ha meghajlítod, és sikerül, akkor majd légyszi írd meg, hogyan csináltad! (privi vagy e-mail lehetőleg) -
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
up
-
AMDpower/
senior tag
Van a tulajdonomban egy C-s minden megvan hozzá Ati/nvidia lefogató még egy csomag bontatlan paszta is van a csomiban.
3k -
atuci
őstag
up
-
atuci
őstag
Keresek Zalman C ill D típusú VGA hűtést(főleg D-t), igazából tökmindegy mi van hozzá, nekem a heatpipe kellene. OP1 nem kell!
Ajánlatokat várok, írjátok le, milyen részei vannak meg (melyik felfogató, meg memborda, ilyenek)
Kb. 2-3 darabra lenne szükségem, az ár fog dönteni
köszi és hajrá!
Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest