- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borkov
újonc
Sziasztok,
Kb. 10 éve nem játszok, de nagy ritkán barátnőmmel leülnénk kikapcsolódni. Egyedül nincs kedvem, neki pedig persze nem olyan játékok tetszenek mint nekem.
Régesrégen a Crock2-őt vittük végig, aztán a Disney UP The Videogame-et. (www.youtube.com/watch?v=mAx0baEdOGY)
Abban az tetszett neki, hogy egymást segítve együtt játszhat a két karakter. Olyasmi kellene ami ugrálós, gyűjtögetős 3D kalandjáték, aranyos karakterekkel. A Ratchet & Clank pl. azért nem jó, mert túl scifi jellegű, az már nem tetszik nekiInkább meseszerű legyen. Nehéz eset
A címben említett Yooka-Laylee szerintem tetszene neki (www.youtube.com/watch?v=8IeWYEZEesg), de pechemre kevés hozzá a gépem.
C2D-E8200/4GB/256SSD/9600GT512MB , új gépet emiatt meg nem akarok, mert minden másra elég nekem, játék pedig kb. havi 1-2 óra lenne, szóval extra alkalmi játékosok vagyunk.Előre is köszi, ha tudsz ajánlani pár címet, ami ilyen stílusú, és megy a konfigon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Opel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest