Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi
csendes tag
Sziasztok!
Habár volt már előtte 2 másik telóm név szerint Galaxy Spica és egy Nexus One és azokat is halálra kínoztam még így is van néhány homályzóna a történetben ebben kérek egy kis útba igazítást.
Jelenleg egy Xperia S boldog tulajdonosa vagyok beleszeretnék kezdeni a rootolgatásba mert van pár olyan hasznos/haszontalan dolog amiket szeretnék rá rakni vagy éppenséggel eltávolítani a készülékről.De egy itt lévő mobilarénás fórumban láttam ha elkezdek játszani a későbbi frissítések során elveszik pl az album funkció a telefonról mondjuk ez root joggal vissza rakható rá de mégis csak szemet szúrt:
[link]"ROM-csere root-tal:
Kétféle módon lehet rootolni, vagy a bootloader kinyitásával (A-verzió), vagy egy nemrég megjelent szoftveres root-módszerrel (B-verzió). Figyelem! A hivatalos bootloader-kioldással örökre elvesznek a készülék egyedi DRM-kulcsai, amelyek nálunk a Walkman albumborító-frissítéseihez kellenek - ha erről tudod, hogy biztosan nem fogod használni, nyugodtan kioldhatod a bootloadert."Ez mennyire igaz vagy hamis? Valamint ha valami baja lesz a készüléknek mégis és szervizre szorul xda-n van egy topik ahol azt írják,hogy a bootladert vissza lehet zárni
[link] vagy ez csak a bootloadert zárja vissza ami hihetőbb is nem pedig a root jogot szüntetni beElőre is köszönöm a válaszokat a kacifántos kérdésemre Igazából már erős kérségeim vannak afelől,hogy merjem e az egészet

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Modding és elektronikai kérdések
- Facebook és Messenger
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest