Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Miért nem lehet beállítani manuális váltót? Vagy csak én vagyok, vak, de ilyen funkciót nem látok. Lehet sok volt ezért a játékért az egy ojró.

-
SEMTEX
senior tag
Ez mind igaz, amit leírtál...
Nem tudom minek erőlködnek ilyen játékokkal...Akik készítik, azok nem játszottak más hasonló gammával???
Komolyan mondom, ha engem, vagy téged..vagy bárkit megkértek volna arra, hogy tanácsaival segítse a fejlesztést, nem lenne ilye hulladék a végeredmény....
-
Fla$hly
aktív tag
re!
Hát szóval játszottam vele még fél órát(én hülye) és azt vettem észre, hogy ha az autó bal oldalát vágom oda egy fának, akkor a jobb oldala is behorpad
de ugyanez a jelenség van jelen akkor is, ha az elejével nekimegyek egy kőnek, mert ekkor behorpad a hátulja csak úgy
Ezmiez?
Másik: nemtom nálatok is ilyen-e, hogy kanyarodáskor mintha ?remegne? az autó...
És végül a hihetetlen irányíthatatlan irányítás: ha kanyarodni akarok, először mintha nem is kanyarodna az autó, aztán hirtelen klakk, leesik neki hogy most valamit csinálni kéne, és hirtelen elkezd keresztbeállni az autó
Én nemtom hogy mit csináltak ezzel a játékkal az elmúlt 1 évben vagy hónapokban, de hogy semmi nyoma, az biztos
Sztem, aki ezt olvassa és még a demót se szette le, annak azt ajánlom hogy ne is szedje, hatalmas csalódás, csak felhúzod vele az agyad, meg még sorolhatnám a negatív jelzőket de akkor rámszólna egy moderátor hogy hé srác ilyen hosszú hozzászólást nanemár
A teljestől se várok semmit, ha az eddigi ''fejlesztéssel'' ezt sikerült csinálniuk, akkor már a teljesből se lesz semmi...
Azér örülök neki hogy az utóbbi időben 4 évente kijön egy rally-s game, és az is egy nagy határ sz@r...
Hát mivan veletek game fejlesztők??? Vegyek konzolt hogy játszhassak egy normális rally-s játékkal?(lásd WRC4) -
Fla$hly
aktív tag
Hi!
Utálom ezt mondani de, valahogy előre éreztem hogy ez lesz. Már 2 hónapja mikor láttam az első képeket róla akkor kérdeztem magamtól, ez nem a régi xpand rallyból van? Télleg az egész játék mintha ugyanaz lenne mint az 1. Nem is értem hogy mit fejlesztettek ezen. Most őszintén, kit érdekel a grafika ha a játszhatóság és az élmény messze messze van egy normális rally-s játéktól? -
Dashes
őstag
Végzett( sajnos
)
Grafika : Akin már volt ''szódásszifon'' szemüveg , az átélheti számítógépen is anélkül. Az egész el van mosva .
Hang: Fűrész vagy valami olyasmi
Irányítás: Jobb nem is beszélni róla
Törés: neki megyek balról valaminek a jobb oldal is sérül
Az egész játéknak semmi értelme nem volt. Még mindig marad a jó öreg Richard Burns. -
Dashes
őstag
Töltöm , de.....
PcDome szerver szar, megáll felénél, és nem hajlandó tovább tölteni.
GameStar alig karcolja a 100-t. -
SEMTEX
senior tag
Kijött bezony...de....:
-az autók hangja gyalázat
-az irányíthatóság szintén (Colin sorozat ég és föld)
Ami szerintem pozitívum, az a grafika...nagyon jól optimalizált, és eléggé szép....
De ha már a grafikát így meg tudják csinálni, miért húzzák le a játszhatósággal, és az iszonyú hangokkal??
Szerintem ez a rész is bukni fog(sajnos, pedig nagyon vártam)
-
dante3
addikt
Kijött az Xpand Rally Xtreme demó
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoLTE/VoWiFi
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ugyanez a jelenség van jelen akkor is, ha az elejével nekimegyek egy kőnek, mert ekkor behorpad a hátulja csak úgy
Ezmiez?
Hát mivan veletek game fejlesztők??? Vegyek konzolt hogy játszhassak egy normális rally-s játékkal?(lásd WRC4)