- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Nem !Epp ez a problema mert tudom hogy kéne ki néznie de hidd el be sem jön a feladatkezelő csak a grafikon ablak se fül se opciok se semmi a télcán a kis cpu monitor bejön de csak kikapcsolás és mindíg láthato opciok vannak. :(
-
csimmasz
aktív tag
Msblast kizárva.
Csökkentett modban minden tuti.
Viszont van két furcsaság, ctr-alt-del -re ugye előjön a feladatkezelő vagy mi, na nekem meg nem, csak a hálozati grafikon vagy mi.
A másik a zonalarm néha tru vektor hibával ujra akarja indítani a rendszert valami veb filtering hibára hivatkozva.:O
Tök kivagyok az első xp-m 1 év után lett ujrainstallálva mostanában, mostmeg szivat állandoan. :F -
csimmasz
aktív tag
Nem ir ki semmit megnéztem az esemény naplokat.
Az msblast mivel lehet leszedni nekem mcafe van legujabb frissítéssel és semmit nem talál. -
Tarka
tag
Az a nyomorult Blaster nekem is bejött ma reggel:((( Szerintem is nézd meg aztán töröld le a fenébe!;]
-
mura81
senior tag
nézz körül a felügyeleti eszközökben levő alkalmazásfigyelőben, hátha ott van valami okosság hogy mi hal be.
Nem lehet hogy Neked is Blaster vírusod van? -
csimmasz
aktív tag
A szitu a következő,két három hete meghalt a videokari ventilye,ezért mokoltam rá egy másikat csavarokkal rögzítettem.
Minden rendben volt kezdetben de rá egy hétre elkezdett szarakodni az xp,néha játék közben lefagyott vagy egyszerüen ujraindult.
Aztán már netezés,stb közben is előjött a hiba vagy letöltésnél reggelre lefagyva találtam.
Majd bekapcsolásnál mire bejött a win ucso pillban ujraindult vagy hibaőzenettel elszált.(videokártya vagy vid driver hiba)
Ekkor arra gondoltam tulhuztam a csavart a vidkarin ellenőriztem a ventit de kitudja.
Probáltam régebbi drivert mert a 3.9-es volt fent a ra8500-om hoz.
semmi változás a hiba megmaradt probáltam viruirtoval trolyai keresővel spyboot-al semmi .
Most fogalmm sincs mit csináljak a gépen van még fent w98 és w2000-er eggyikkel sincs probléma csak az xp csinálja.
már arra is gondoltam hogy valami win updat miatt mert tele vagyo k velük, meg láttam valami sp2-öt felrakva ez most mi, én ugytudom még nem adták ki,a neve xp gyorsjavítás (sp2) q819696.
Szoval van valakinek építő javaslata a vid kari cserén kívül mert nincs másik.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest