- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
díír X-COM lenne még egy kérdésem:
az sp2 milyen tűzfalakkal hajlandó 'együttműködni'? eről nem találtam sem listát, sem leírást, egyedül a f.a.q.-ban van egy ehhez hasonló lista de egészen más céllal, gondolom.
tudsz erről valamit? (itt agnitum outpost van, frissítéseknek utánanéztem, és nem találtam hozzá.)
segítséged köszönöm.
---
Yes. Windows XP users who want different features in a firewall may use a hardware firewall or a software firewall from another company. The vendors listed below offer firewall products compatible with Windows XP.
BlackICE PC Protection (Save 35%)
Computer Associates (12-months free trial subscription)
F-secure (6-months free trial subscription)
McAfee Security (Save up to 35%)
Panda Software (90-day free trial subscription)
Symantec/Norton (90-day free trial subscription)
Tiny Software: Tiny Personal Firewall
ZoneAlarm (Save $20) -
rvs
aktív tag
egyébként a windowsblinds tökéletesen együttműködik a sp2-vel. hallottam olyanról, hogy nem fog, de úgy látszik ez nem volt igaz. (ötletem nincs milyen elven működik, de egy .dll cserénél komolyabb program; a kinézet főleg a témától függ.) továbbra is megvan az 5+1 gombom a jobb felső sarokban.
-
rvs
aktív tag
jelentem minden hibátlan, és működik.
az egyetlen 'gond', hogy a sec center a norton 2004 prof antivírus státuszát nem látja. nem érdekes, csak gondolom megemlítem..
ja hozzátartozik, hogy a symantec szervert nem tudom elérni kb két hete (autoupdate részről; a vírusdefek lejönnek) szóval valószínű ott lesz a bibi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest