Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
Imhol:
[L]http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=20803[/L]
''B''-re végződő stepping egyértelműen Tbred-B kellene hogy legyen, de kis hazánkban átcimkézés folyik, mint ahogy ezt tudtam eddig is, Tbred-A-t kap a lenézett vásárló. Ami még nem lenne baj, de mint láthatjuk saját példámon is, feszemeléssel megy csak. Pofátlanság? Á, dehogy, ezt csinálja mindenki. Hova hányhatok?
Ez van. -
simbazz
aktív tag
Igazságod vagyon :B
[L]http://c627627.com/AMD/AthlonXP/[/L]
De viszont azt továbbra se tudom mivel magyarázni, hogy a KIUHB és JIUHB stepping hogy jön össze a Tbred-A-val (ezek Tbred-B steppingek), meg hogy az utamba került állítólagos 2200+ Tbred-A miért nem bírta alapfeszen a 2200+-t, ami rá volt firkálva.
Épp keresem a nagy-XP-stepping-határozót, nem raktam búkmárkba, de fent említett 2 stepping hétszentég hogy Tbred-B-hez tartozik. Ehelyett Tbred-A procikon voltak, amik ráadásképp nem is működtek megfelelően (lásd feszemeléssel csak).
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest