- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Nálatok megy most az Ozone tv, Heti tv, Pax tv-re az EPG grabbelés? Nálam egy pár napja azokat kihagyja.Lehet köze a channel count does not match üzenetekhez?
Ha valaki akarja használni az EPG-t enigma 2-es beltérin, akkor elegendő a rytec.sources letöltése innen:
http://konyakmeggy.nhely.hu/epg/rytec.sources.xml - másold az etc/epgimport mappábaEkkor a források között a régi Rytec Magyarorszag XMLTV után megjelenik egy Magyar XMLTV forrás - Port.hu (xz), Mediaklikk (xz) (csak az m3 van beállíva onnan) és Musor.tv (xz) forrásokkal. UPC, digi, Telekom, mindig tv használható vele.
Kérésre belerakok még csatornát ha valamin nem jelenik meg, illetve még lehet rajta finomítani, jelen állás szerint főleg a port.hu-t használja csak alap EPG 10 napra.
-
kovyhun
tag
Köszönöm a gyors segítséget, úgy néz ki elindult.
Nem nyomoztam a hiányzó fájl témában, azt hittem valami nagyobb csomag része.
A program konfig fájlokat merre találom? Megpróbálnám javítani a kategóriákat.
A én hozzáadtam az összes csatornát nem csak az elsőt, valószínű ezért dob más hibát is: -
Atomantiii
addikt
Köszi, viszont hibár ír, nem találja a konfig fájlt,
Include 'RTL' (5.port.hu) in the guide? (1/150) [yes, no, all, none (default=yes)]
yes
Include 'TV2' (3.port.hu) in the guide? (2/150) [yes, no, all, none (default=yes)]
none
Traceback (most recent call last):
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\runpy.py", line 197, in _run_module_as_main
return _run_code(code, main_globals, None,
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\runpy.py", line 87, in _run_code
exec(code, run_globals)
File "C:\Users\atomantiii\AppData\Local\Programs\Python\Python39\Scripts\tv_grab_pyepg_hu_porthu.exe\__main__.py", line 7, in <module>
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages\pyepggrab\grabbers\hu_porthu\hu_porthu.py", line 572, in run
Pyepggrab.main(
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages\pyepggrab\pyepggrab.py", line 142, in main
exitc = cls._grabber_config(args, confman)
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages\pyepggrab\grabbers\hu_porthu\hu_porthu.py", line 433, in configure
confman.write_config(conf)
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages\pyepggrab\configmanager.py", line 75, in write_config
with self._path.open("w", encoding="UTF-8") as file:
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\pathlib.py", line 1241, in open
return io.open(self, mode, buffering, encoding, errors, newline,
File "c:\users\atomantiii\appdata\local\programs\python\python39\lib\pathlib.py", line 1109, in _opener
return self._accessor.open(self, flags, mode)
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: 'C:\\Users\\atomantiii\\.xmltv\\tv_grab_pyepg_hu_porthu.conf'C:\>tv_grab_pyepg_hu_porthu --verbose --output epg.xml
2023-12-19 19:46:38,474 - pyepggrab - WARNING - Cannot read default options: Config file not found ('C:\Users\atomantiii\.xmltv\tv_grab_pyepg_hu_porthu.conf')
2023-12-19 19:46:38,474 - tv_grab_pyepg_hu_porthu - ERROR - Config file not found. Please run the script with the --configure parameter -
Kifli1986
csendes tag
sleep_and_retry? Csak kérdezem.
Ezt csak találtam nyeten.:
Ha esetleg eléred a limitet ne dögöljön meg a folyamat hanem pihizzen és ha ok akkor mehet tovább..
from ratelimit import limits, sleep_and_retry import requests FIFTEEN_MINUTES = 900 @sleep_and_retry @limits(calls=15, period=FIFTEEN_MINUTES) def call_api(url): response = requests.get(url) if response.status_code != 200: raise Exception('API response: {}'.format(response.status_code)) return response
-
Kifli1986
csendes tag
én is tegnap előtt vettem észre. Itthon a szerver csere volt meg klónozás azt gyanus volt hogy a sunyi szerón nem futott le. Terminálban webgrab-et megugrasztottam és nekem is csak az elsőt valamennyire szedte. Oké.
Leszedtem beraktam egy php epg phyton progit php 7.0 alatt az is ugyan ez. Proxyval ugyanaz.. A port.hu webgrab ini file-ba hogy lehet rate-t rakni vagy hogy kell? Sajna a phytonhoz balfék vagyok. köszi.Mondjuk ezáltal az lenne a kérdés,hogy mennyi napot tudsz leszedni és mennyi idő alatt.
Ne az legyen a vége,hogy egy mini szerver tölt éjjel nappal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest