- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rbalint88 #27049 üzenetére
Az a helyzet, hogy azt csak itt a forumos kozeg "utalja" en ugy vettem eszre. Sok ismerosom van, aki nem gyujto, nem issza liter szam, nem ivott kulonlegessegeket, de a kiviset szerettek. A berry finomabb iden, mint a kivis, ellenben tavaly az a licsis nyavaja...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
laki40
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #27047 üzenetére
Igazából ha megnézzük akkor ugye 5 ízzel vannak jelen meg most bejött a multis nem tudom mennyire lesz ez limitált meg ugye a summer és az ice cool így akkor meg lehet érteni, hogy ez a kínálat úgymond már nagyon jónak tekinthető MO-n szerintem ... még is csak ""kis"" ország vagyunk és ahhoz képest azért jó .. meg ha nagyon ment volna mind a kettő summer cool akkor tuti meghagyták volna .. de hát ezt nem tudni
-
laki40
csendes tag
Hell infó nektek:
Nyáron az eddig summer coolokból csak az egyik íz marad .. a másik ízre még nem mondtak semmit .. miután leírtam hogy a görögdinnyés ízzel nagyot alakíthatnának azt mondták, hogy nagyon tervben van ..
Kíváncsian várom én örülnék egy görögdinnyés íznekÜdv
-
Laraxior
titán
Vettem a tescoban uj hellt. Hat nem lesz a kedvencem, ugyhogy tobbet biztos nem veszek
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
rsanyi18
tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laraxior #27041 üzenetére
(Van)Raktárban, van ahol már tegnap, van ahol ma megkapták. Amúgy csak arra utaltam, hogy írtuk már, hogy csütörtöktől lesz, meg megfejtettük, hogy akcióval fogják bevezetni, mikor még nem volt kiadva a jelenlegi akció.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
Holnaptól hivatalosan is a Tescoban az új Hell....
-
törölt tag
Tehát ez lesz az új Monster... Akkor ez lényegében mintha Khaos is lenne, ha mindkettő narancsos és mindegyikre azt írjátok Fanta. Hát én egy új Rehabnak jobban örültem volna.
Nem mintha most vennék, egyáltalán nem kívántam meg őket. Pedig az új Hell meg az új Watt is kíváncsivá tett, főleg a Watt. De valahogy egyáltalán nem mozdultam rájuk. -
rsanyi18
tag
Amúgy nem úgy volt hogy ez a VR46 csak egy limitált kiadás lesz?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
A vr46 monster ugye szénsavmentes, kvázi limonádé?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Teljes kollekcio
-
Laraxior
titán
Egy Coca Colás területi képviselőtől. Ő február 4-5-e körül találkozik a Monster magyarországi "helytartójával" tehát pontosabb info majd utána lesz. De amikor kérdeztem, hogy lesz.e idén új Monster itthon, már úgy kérdezte, a Rossi-n kívül? Nem...Tehát már meg is válaszolta a kérdést
Azonfelül van még egy halom Monsteres cucca amit nekem ad, matrica, fejkendő, dögcédula stb...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Jarod1
veterán
no én is vettem 1 et a Mutyiboltban kicsit olyan mint 1 gyümölcs lé...
-
izzsi
csendes tag
Hell multi, Tatán is már kapható Fényes ABC-ben legalábbis. Én azért kicsit jobbra számítottam, de azért nem rossz. Innen az új dobozos zero és red grape is meglett. Már csak a cola hiányzik.
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
Ventur@
senior tag
válasz rsanyi18 #27002 üzenetére
Na hogy mennyire különböznek az emberek ....nekem meg nagyon is tetszik ez az új Hell.
Eddig nálam a red grape vitt mindent a Hell-től, de ez a Multis bejön nagyon. Jelenleg Miskolcon egy helyen találtam (Nemzeti Azabolt . Nem írom ki, nehogy gond legyen belőle .) a főutcán. Bár sok helyen még nem is néztem . 200 magyar forintért nekem megéri, de próbálok olcsóbb forrást keresni .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bulitt
addikt
Én meg se szólalok mert kitagadnak a topicból
-
Laraxior
titán
Mivel Facebookon már kiírtam, azért ide is megteszem, hogy az idén hazánkba érkező Monster a VR46-os lesz. 100%. Megjelenésről még nincsen pontos dátum, majd február 5-e körül talán tudok még pontosabbat.
Coca Colás arctól tudom, tehát nem kacsa a hír*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
rsanyi18
tag
Na... találtam új multis Hell-t. Megmondom ôszintén, nekem nem nagy cucc. Ízre olyan mint a Multis Cappy szénsavval. Nem lesz a kedvencem, nem ezt fogom mostanában naponta iszogatni.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Politika
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest