- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MarioAna
senior tag
Nézz meg más 12centis ventit 1400RPM mellett ilyen hanggal, azoknak még ettől is kevesebb a légszállítása. Főleg ilyen áron
. Amugy a Zajcsökkentő KIT-ben a vinyórögzítés az ér valamit? Mert ahogy nézem, csak a csavart rezgésmentesíti, de a vinyó ugyanúgy a befogadókerettel érintkezik-ergo rezonálhat
.
-
MarioAna
senior tag
Na beszereltem mind2t, az egyiket előre gumicsavarokkal, a másikat meg hátra a 2db 8-as helyére, 2db kötegelővel (mivel hátul nincs 12-es hely). A CoolerMaster TX2-t 7V-ra leszabályoztam, de még így is hangosabb mint a 2db Xilence, az egyik 9V-on hátul, a másik alaplapra kötve 1300RPM-en elöl. Szóval nem bántam meg, és motorzaj pedig egyáltalán nincs. Legalábbis én nem hallom
.
A zajcsökkentő készlet pedig rohadt hasznos. Van benne rengeteg gumicsavar, 4db gumitalp a házra, meg 2db ventiszabályzó (egy 7V-ra, egy pedig 9V-ra szabályozza le), meg van gumi vinyórögzítő is, csak ezt nem használom, mivel gányolt-vinyóhelyem van, amihez nem kell ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest